Останні романтики: п'ять чоловічих імен, власники яких роблять дам щасливими

10 січня 2023, 11:41оновлено 14 січня 2023, 13:06
Існує думка, що більшість чоловіків – так собі створіння. Але все ж є такі імена, власники яких в більшості своїй люблять робити дам щасливими.
Чоловіки, Любов
П'ять чоловічих імен, власники яких роблять дам щасливими / Colibri Boutique Hotels / Paul Wright / flickr.com

Все-таки є чимало чоловіків, під грубою маскою мужланства яких ховається велике і добре серце. І які дуже і сильно, до глибини душі та інших корисних нутрощів люблять робити своїх жінок щасливими.

Роман. Ромочки, хай пробачать читачі нас за тавтологію, дуже романтичні особи. Якщо ж вони вирішуються на міцні відносини, то віддаються їм цілком і повністю. Вони обожнюють догоджати коханим, приносити їм подарунки (букети і деякі приємні дрібниці) і робити приємні сюрпризи. Романи часом бувають зразками турботи. І тому-то для них звичайна справа приносити ранкову каву дамам і будити їх поцілунками.

Андрій. Андрійка досить сильно страждають від гордості. І рідко коли ви зможете з їх витягнути визнання – мовляв, що вони в глибині душі дуже заводяться від того, що догоджати коханим. Якщо, наприклад, вони постануть перед вибором – або, або – тобто або з коханою на променад або з друзями на пиво, то їх вибір буде очевидним (на користь дами).

Сергій. Серьоги - на відміну від того, що про них співається в попсових піснях, не люблять в нерішучості стояти біля порога. І якщо вони закохані, то ні перед чим не зупиняться, щоб зробити приємно коханим. Однак, вони досить прагматичні, і люблять, коли дами надходять з ними за принципом дона Корлеоне – послуга за послугу. Тобто натомість за свої подарунки і турботу чекатимуть такого ж і від партнерки.

Закат

Костянтин. Кості - загалом-то досить милі майже завжди. З одного боку. А з іншого - досить вперті. Але якщо вони дуже закохані. То, як правило, заради жінок готові змінюватися. І лише перейнявшись щирою і чистою любові, то, в принципі, готові поміняти свої (нехай навіть і шкідливі) звички і взагалі стиль життя. З жінками, які подарують їм тепло, ласку і турботу, і вони будуть дуже щасливі. І, звичайно, відплатять їм сторицею - дуже потужно.

Микола. Миколки - чоловіки-свята. У них, як правило, дуже весела вдача. І до життя вони відносяться відповідно. Їх позитивна енергетика легко привертає до них жінок. І коли завжди відповідають їм взаємністю, легко закохуються. І завжди дбають про них - тому що пам'ятають стару фразу з хіта Піснярів": "дуже вразливі наші улюблені".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти