Постукай по дереву: названі 3 найбільш забобонних знака зодіаку

25 жовтня 2022, 19:15
Чорні кішки обходять їх стороною.
Гороскоп листопад 2022
Гороскоп на листопад 2022 - 3 самих забобонних знака / ua.depositphotos.com/

Три представника зодіакального кола схильні вірити в прикмети. Вони уважні до знаків долі, які можуть попереджати про небезпеку. Вони не з тих, хто буде робити прибирання ввечері або стригти волосся в повню.

Про те, хто зі знаків в останній місяць осені зможе здійснити задумане і досягти успіху, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Астрологи назвали три знаки гороскопу, хто найбільше вірить в силу пристріту. У них на кожен випадок заготовлений особи ритуал, які допоможе уникнути біди.

відео дня

Знаки долі

Представники знака стихії повітря - натури двоїсті. Вони люблять полоскотати собі нерви і не уявляють життя без адреналінового сплеску. Однак побачивши на дорозі чорну кішку, здатні в одну мить змінити всі плани, щоб не накликати на себе біду. Така забобонна натура дуже часто заважає Близнюкам досягти успіху. Прислухаючись до знаків долі, вони втрачають неймовірні можливості.

Енциклопедія забобонів

Скорпіонів можна назвати ходячою енциклопедією забобонів. Вони вірять в прикмети і пристріт. Бурхлива фантазія цих людей не знає кордонів. Вони можуть напридумувати собі жахів і бути твердо переконаними в небезпеці. Не можна дорікнути Скорпіонів в нестачі критичного мислення, однак це не заважає їм косо поглядати на оточуючих і носити при собі обереги від пристріту.

читайте такожЇм обертаються слідом: 4 знаки зодіаку, які завжди на стилі

Підказки інтуїції

Люди знака стихії води досить чутливі люди, які вважають за краще відповіді на всі питання Шукати в підказках інтуїції. Вони уважні до деталей і можуть помічати того, що залишилося поза увагою інших. Для них важлива гармонія, тому вони ніколи не будуть брати гроші ввечері і обов'язково подивляться в дзеркало, якщо їм довелося повернутися додому.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти