Втрата грошей і ретроградні планети: 4 знаки, для яких літо буде важким

1 червня 2023, 12:59
Астрологи вже склали гороскоп на літо і розповіли, для кого воно буде не найвдалішим.
4 знаки, для яких літо буде важким
4 знаки, для яких літо буде важким / колаж: Главред, фото: pexels / ua. depositphotos. com

Експерти по зірках розповіли, для кого літні місяці не будуть райдужними і простими. Як впоратися з втратою грошей і ретроградним рухом деяких планет читайте далі.

Фінансові проблеми

У Раків Венера буде рухатися ретроградно через другий будинок цінностей і фінансів, починаючи з 22 липня, тому почуття фінансової позбавленості може турбувати. Таким чином, ви відчуєте, що ваші ресурси вичерпалися, однак це покаже, що ви готові йти за тим, чого дійсно хочете.

Ревнощі і образи

Марс, планета дій і агресії, перейде в перший будинок у Діви 10 липня, так що це може викликати гнів і войовничість. Ви постраждаєте через невпевненість і будете більш сприйнятливі до ревнощів і образи, коли Сатурн зіткнеться з червоною планетою 19 липня. Рекомендація - по можливості уникати конфліктів, не приймати трансцендентних рішень і прислухатися до того, що говорять совість і інтуїція.

Страхи і тривога

Влітку Плутон, владика підземного світу, прорветься в підсвідомий дванадцятий будинок Водолія і попросить відправитися в глибини психіки. Зараз не час зберігати таємниці, навпаки, настав час зіткнутися з ними, навіть якщо вони викликають почуття дискомфорту чи страху. Крім того, інвестиції, які ви зробили, можуть не виправдатися, що може вас засмутити, однак з часом все покращиться, коли літо закінчиться.

Сумніви про себе

Планета відповідальності і карми пройде через перший будинок "Я" у Риб, що означає, що ви зіткнетеся з тим, ким ви є насправді. Цей рух змусить вас переглянути своє ставлення до обставин. Як тільки ви попрацюєте над ним, ваше почуття впевненості в собі зросте. З іншого боку, стосунки стануть більш динамічними, і під прикриттям може бути більше пристрасті.

Джерело

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс дав прогноз на червень для всіх знаків зодіаку:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти