Втратите здоров'я, а старість прийде раніше: коли і чому не можна дивитись у дзеркало

12 грудня 2023, 05:30оновлено 13 грудня 2023, 00:50
1542
Предки вірили, що не можна дивитись у розбите дзеркало, але мова піде не лише про це.
нельзя смотреть в зеркало
Чому і коли не можна дивитись в дзеркало / Коллаж: Главред, фото: pexels

Дзеркало - дуже магічний предмет. Він здатний поглинати та відображати енергетику людей. Мабуть, всім відомо, що не можна дивитись у розбите дзеркало. Предки вірили, що через це у життя можуть увірватись неприємності та хвороби. Якщо дивитися у розбите дзеркало, то може навіть зруйнуватися доля та наблизиться старість.

Однак це не всі забобони. Є ще декілька дуже важливих прикмет з дзеркалом, які краще не порушувати, щоб не притягнути купу проблем.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Гріх або забобони: чи можна шити в неділю - відповідь на спірне питання.

відео дня

Коли не можна дивитись у дзеркало

Предки вірили, що в жодному випадку не можна дивитись у дзеркало вночі. У цей час дзеркало стає справжнім порталом у потойбічний світ. Через цей предмет душі померлих можуть потрапити у світ живих, якщо відчують у дзеркалі енергетику живої людини. Однак є і звичайна не магічна причина. У дзеркалі вночі можна побачити якесь відображення, через що можна злякатись.

Якщо вам цікаво, чому дітям не можна дивитись у дзеркало, то зараз ви отримаєте відповідь на це питання. Річ у тому, що у дітей дуже слабке захисне біополе в через дзеркало злі сили з потойбіччя можуть забрати здоров'я і життєві сили малюків. Предки казали, що краще не ставити дзеркало біля дитячого ліжечка і не слід ставити дитину перед ним до двох років.

Ні для кого не секрет, що не можна дивитись у дзеркало на похороні. Цей предмет краще завісити на 40 днів, щоб після смерті душа померлої людини не застрягла у дзеркалі і мала змогу спокійно відійти у світ мертвих.

Предки вірили, що у дзеркало не можна дивитись довго та часто, бо воно буде висмоктувати красу, здоров'я та молодість. Особливо це відбуватиметься у вечірній час. У таких людей, які вже опинились під дією негативу, може різко змінюватись настрій, з'являться часті хвороби. До того ж якщо дивитись у дзеркало, коли плачеш, то можна втратити своє щастя та життєву силу. Дзеркало дуже сильний енергетичний магніт і він буде поглинати цю негативну енергетику, після чого рано чи пізно почне її випромінювати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше відомий український Мольфар Максим Гордєєв назвав сильний ритуал на виконання бажання. Він переконаний, що просте замовляння слід вимовляти перед сном. Тоді ваше бажання і мрія точно збудуться.

Також Мольфар порадив не тягти бабусині меблі в будинок. Він каже, що такі старі предмети можуть принести біду, проблеми зі здоров'ям. Це також може стати причиною розлучення.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти