Манікюр осінь 2022: 5 наймодніших варіантів, які розтоплять навіть найхолодніше серце

30 серпня 2022, 17:12
Осінній манікюр багатьох приємно здивує своїми теплими фарбами. В тренді дуже стильні варіанти дизайну нігтів, які пасують до будь-якого образу.

Коли приходить осінь, наші вподобання в кольорі нігтів змінюються від яскравих кричущих до спокійних, темних і глибоких, які зігрівають і дарують відчуття захищеності і затишку. Манікюр осінь 2022 буде саме таким - заспокійливим, трохи пристрасним і неймовірно красивим.

відео дня

Якщо ви зараз перебуваєте на роздоріжжі, і не можете вирішити, який колір вибрати для наступного манікюру або хочете оновити свій улюблений дизайн нігтів,то наші підказки саме для вас. Сьогодні ми розповімо вам про 5 наймодніших варіантів манікюру нового сезону.

Наймодніший манікюр осінь 2022 - 5 приголомшливих варіантів

Сливовий манікюр на осінь 2022

Цілком природно, що восени, коли пахне сливами, відтінки цього солодкого фрукта милують око, а на нігтях розливаються чарівливі сині фарби. Сливовий манікюр можна зробити на нігтях будь-якої форми і довжини - він виглядатиме шикарно. Це дуже стильний осінній манікюр, який можуть взяти на озброєння ділові жінки - він не дуже яскравий і не дуже темний, але дуже вишуканий.

Модний манікюр осінь 2022
Сливовий манікюр на осінь 2022 / Instagram

Осінній манікюр 2022 шоколадного кольору

Складно уявити осінь без коричневого кольору, і шоколадного в тому числі - він дуже гармонійно поєднується з будь-яким модним образом цієї пори. Особливо шоколадний колір ефектно виглядає на нігтях – на виході отримаєте шикарний манікюр, який вабить, зігріває і надихає. Якщо вам до душі стриманий і елегантний стиль, то цей шоколадний манікюр саме для вас.

Модний манікюр осінь 2022
Осінній манікюр 2022 шоколадного кольору / Instagram

Рубіновий манікюр 2022

Червоний колір з відтінком бургундського вина прикрасить будь-який манікюр і розтопить навіть найхолодніше серце. Такий манікюр не потребує додаткових прикрас - все, що вам потрібно, це акуратно покрити нігті лаком кольору рубіна. Рубіновий осінній манікюр володіє чудовою властивістю - він легко підлаштовуватися під будь-який образ, тому його можуть сміливо використовувати всі жінки.

Модний манікюр осінь 2022
Модний манікюр осінь 2022 рубіновий / Instagram

Манікюр кольору морської хвилі 2022

Ні-ні, це не ностальгія про літо. Лак кольору холодного моря легко зніме стрес від того, що відбувається навколо, адже навіть глянувши на бурхливе і непокірне море, заспокоюєшся і на душі стає легше. Тільки не зупиняється на монохромному варіанті - можете комбінувати лак кольору морської хвилі з лаками кольору металік. Крім того, в тренді матовий манікюр кольору морської хвилі.

Модний манікюр осінь 2022
Манікюр кольору морської хвилі 2022 / Instagram

Темно-зелений манікюр 2022

Лісовий зелений колір вривається на вершину модного Олімпу, тому вже сьогодні можете підшукувати собі лаки темно-зелених відтінків, якщо любите робити манікюр в домашніх умовах. Коли на ваших нігтях з'явиться такий лак, то відразу зрозумієте - наскільки він чудовий і універсальний. Темно-зелений манікюр дійсно дуже вдалий. Для різноманітності можете поєднувати темно-зелені лаки з білим, бежевим, сірим і чорним лаками.

Манікюр осінь 2022: 5 наймодніших варіантів, які розтоплять навіть найхолодніше серце
Темно-зелений манікюр 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти