Пожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

24 липня 2021, 21:05оновлено 24 липня 2021, 23:08
Останній місяць літа не можна упустити тим, хто перебуває в пошуку роботи.
Астролог Влад Росс розповів, яким буде серпень 2021-го
Астролог Влад Росс назвав найбільш несприятливі дати серпня-2021 / iwmbuzz.com

Гасло серпня 2021 року – "Геть відпочинок, всі на роботу!". Щоб бути "на хвилі" цього місяця і до кінця року, потрібно "запрягати коней" саме у серпні. Енергія Марса і Меркурія, які пов'язані з діловою активністю, буде дуже потужною у цей період, оскільки ці планети увійдуть у знак Діви. При цьому важливо, що Марс не буде настільки ж активним і "вогненним", як при перебуванні у Леві (через це були частими лісові пожежі, зокрема, в Якутії згоріло 1,5 млн гектарів лісу).

Оскільки серпень буде не найкращим часом для відпочинку і розслаблення, цього місяця потрібно зайнятися справами. Саме в серпні, а не у вересні складеться сприятлива ситуація для працевлаштування, і пошук роботи точно увінчається успіхом. Тим більше, у другій половині серпня наша влада задумається про необхідність введення карантину в Україні, а у вересні може бути введений локдаун. Тож у серпні потрібно сконцентруватися на важливих питаннях, розробити новий план дій і ретельно вивчити поточний стан справ. Момент не можна упускати тим, у кого немає роботи або хто тільки тимчасово працевлаштований.

Незважаючи на те, що Сонце буде йти по Леву – своєму рідному знаку Зодіаку, воно робитиме багато напружених аспектів. Тому в даний період відпочинку не буде – на нас чекає "гаряча" пора, нескінченна політична "спека" і активне суспільне життя.

У серпні слід обережно демонструвати світові свої таланти і можливості, а також потрібно бути уважними до свого здоров'я. Адже якщо і почнеться нова хвиля коронавірусу в Україні, то станеться це саме в серпні.

У періоди дії напружених аспектів Сонця – 2, 6, 7 і 20 серпня – кроки, що здійснюються, можуть виявитися безрезультатними. Буде гостро відчуватися знижена концентрація уваги, легко буде заплутатися і помилитися, а також бажати чогось, що насправді вам не потрібно. Знизиться рішучість і віра в себе. У ці дні однозначно не варто намагатися стрибнути вище своєї голови, в тому числі просити підвищення у керівництва.

На початку місяця можливі труднощі в оформленні документів, складніше буде домовитися і відшукати компромісне рішення. Більш вдалі ситуації в цьому плані очікуються вже після 12 серпня.

Взагалі, друга і третя декади серпня будуть більш сприятливими, оскільки все складатиметься більш вдало.

Молодик цього місяця з'явиться 8 серпня о 16:50 в 17-му градусі Лева, символом якого є людина на коні, що знаходиться в пустелі. Тому ближче до молодика, особливо 8 серпня, я не рекомендую вирушати в подорожі, інакше доведеться зіткнутися з масою перешкод і труднощів: щось скасують, щось затримається або не доїде. Наприклад, якщо ви зберетеся поїхати в улюблену Іспанію або Францію, в останній момент для українців можуть закрити кордон.

Молодик у Леві зазвичай обіцяє свята, розваги та відпочинок, оскільки знак Лева пов'язаний із задоволенням. Якщо зараз у Вашому житті мало розваг і відпочинку, то саме в день появи молодика потрібно візуалізувати всі ваші бажання, пов'язані з відпочинком, розвагами, любов'ю і життєвою удачею. Адже якщо вам не вдається як слід відпочивати і отримувати позитивні емоції від життя, ваша ефективність в інших сферах буде знижуватися. Загалом, ближче до молодика ви зрозумієте, як вам краще розважитися і розвіятися.

Втім, молодик буде не безхмарним. Напружені аспекти Урана і Сатурна із точкою молодика говорять про те, що найближчий місяць (тобто період до наступного молодика у вересні) може бути сповнений сюрпризів, причому далеко не найприємніших. З точки зору емоцій, це буде досить непростий місяць: перед кимось у цей період можуть закритися двері, комусь життя висуне нові умови і змусить змінюватися, хтось прийме важливе рішення, до когось прийдуть важливі інсайди.

До всіх задоволень, які може принести знак Лева в цьому місяці, варто поставитися уважно і не пускатися у всі тяжкі – слід бути більш перебірливими. А доля вас неодмінно поставить перед певним вибором.

Нереалістичні плани, зайвий оптимізм і самовпевненість – все це може призводити до помилок у серпні.

У цьому місяці варто звернути увагу на будь-які пропозиції про партнерство – потрібно все ретельно зважити і прорахувати перед тим, як погодитися з чимось або кимось. Можливі нові знайомства, але не варто одразу довіряти людям, які увійдуть у ваше життя – краще спочатку придивитися, дізнатися їх історію, бекграунд і минуле.

Лев – це також знак дітей і творчості, тому в цей період важливо більше часу проводити з дітьми, займатися творчими справами, які будуть приносити радість.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Ділова активність

У справах у серпні буде відбуватися повільний поступальний рух, невелике і поступове зростання. Меркурій і Марс будуть у Діві, а тому змусять враховувати всі нюанси. Меркурій перейде в Діву 12 серпня, тобто до цієї дати можна розслабитися і відпочити, а потім – працювати, працювати і ще раз працювати.

Цей місяць надасть прекрасні можливості для перезавантаження мислення і розуміння власного професійного призначення.

Марс залишить знак Лева 29 липня і весь серпень перебуватиме в знаку Діви. Тому місяць підійде для вирішення практичних і чітких завдань. Багатьом у цей період доведеться проаналізувати поточний стан справ і перерахувати гроші. Цей час підійде для впровадження найсміливіших ідей, які з'явилися у вас трохи раніше.

У серпні з'явиться більше стимулів працювати, і буде вдаватися навіть нудна, монотонна і рутинна робота. Якщо вам щось потрібно перелопатити, то серпень просто створений для цього, особливо після 12 числа, коли Меркурій перейде в знак Діви, де він знаходиться в екзальтації, тобто в прекрасному своєму положенні.

читайте такожГороскоп удачі: дізнайтеся свій найуспішніший час доби

Серпень – непоганий час, щоб зайнятися реалізацією нового довгострокового проекту, повільно і впевнено почати роботу над ним. Спочатку не буде великої віддачі, проте проект буде постійно доповнюватися, дороблятися і розширюватися. Тому це – один із кращих моментів професійної діяльності, коли буде вдаватися нарощувати свої переваги.

Марс у Діві допоможе в пошуках роботи. Це найкращий час, щоб змінити професію, підвищити кваліфікацію і продуктивність праці. У цей період будуть вдаватися всі справи, які робляться руками, наприклад, наведення ладу на виробництвах, складах, у бухгалтерських документах. Для людей, які здійснюють перевірки, це найкращий період, щоб оцінити роботу компанії і перевірити співробітників на залежність від алкоголю і наркотиків. У будь-якому випадку, у цей час вдасться знайти помилки і неточності і згодом усунути їх.

Ділове життя буде протікати неспішно, але буде приносити хороші дивіденди. Серйозних перевантажень не передбачається, хоча ближче до 20-х чисел інтенсивність роботи і життєвий темп відчутно зростуть. У цей період Верховна Рада може сфабрикувати безліч знакових законів і впровадити щось нове. Допускаю, що в 20-х числах серпня буде затверджений великий герб України. Можливі великі зміни, і, швидше за все, вони будуть позитивними.

Цього місяця корисно почати вивчати щось нове, що може згодом стати в нагоді вам у роботі, а також обговорити новаторські ідеї.

Краще не займатися документами і не обговорювати важливі ділові питання в такі дні: 1-3, 8-9, 10 і 25 серпня. Особливо 25 серпня не варто приймати жодних важливих рішень, у тому числі я б застеріг Верховну Раду від прийняття важливих законів у цей день.

Гроші і покупки

Що стосується грошей, витрат і підвищення доходів, то в цих сферах в серпні може все йти "на ура". Особливо після того як Венера перейде в зодіакальний знак Терези 16 серпня. Адже Венері було не дуже затишно в Діві, тобто в першій половині серпня, а от після входження в Терези ситуація зміниться, зокрема, настане час, сприятливий для витрат. У першій половині місяця краще поменше витрачати гроші. Зате в другій, якщо ви хочете купити щось велике, використовуйте момент.

Проходячи по знаку Діви, Венера робитиме напружений аспект до Нептуна 10 серпня, тому 9-11 серпня покупки будуть найгіршими і невдалими: вам можуть втюхати той товар, який вам не потрібен або який у вас пропрацює два дні. Тому в першій половині місяця не варто ризикувати і смітити грошима, краще взагалі утриматися від покупок.

Коли Венера перейде в знак Терези, з'явиться бажання більше витрачати гроші на задоволення і красиві речі. В цей час непогано буде купити щось красиве і побалувати себе якимось приємним подарунком. Не виключено, що гроші будуть у цей час приходити швидко і легко, втім, так само швидко і легко вони будуть витрачатися.

Друга половина серпня – найбільш вдалий час для підвищення доходів. Якщо ви хочете пов'язати своє життя зі сферою краси (перукарні, салони краси, магазини для жінок, ювелірні магазини), то при Венері в Терезах з'явиться хороша тенденція все це відкривати.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Любов і стосунки

Після того, як Венера перейде в Терези, тобто після 16 серпня, настане гарний час для укладення шлюбу. Перша половина місяця для створення сім'ї не підходить.

Серпень буде пов'язаний із новими знайомствами і змінами в особистому житті. У першій половині місяця багато хто вирішить не показувати свої почуття, оскільки Венера в Діві завжди скупа на емоції, а також перебірлива і критична. В цей час передусім будуть впадати в око недоліки нових знайомих, і буде здаватися, що людина, з якою ви познайомилися, вам не потрібна.

читайте такожАстролог назвав топ-3 найрозумніших знаків Зодіаку

Тож краще планувати нові знайомства в другій половині місяця, а в першій – вирушити куди-небудь на море на самоті. У другій половині серпня можна сміливо вирушати з метою знайомств на дискотеки, в нічні клуби, на звані вечори, вечері. В цей час можна буде зустріти свого обранця життя.

Поблизу 12 серпня слід бути обережніше зі знайомствами, оскільки вони можуть бути пов'язані з обманом, самообманом і різними непорозуміннями. Тому 10-12 серпня найнесприятливіший час, коли партнери видаватимуть себе не за тих, ким вони є насправді.

Після 16 серпня, коли Венера опиниться у Терезах, слід іти на перемир'я і налагоджувати відносини. Хто довго конфліктував, сварився і судився, зможе почати мирні переговори і знайти компромісні рішення.

Поїздки та подорожі

Перша третина місяця, поки Меркурій буде рухатися знаком Лева, не підходить для подорожей, тому що через напружені аспекти Меркурія будуть складності і несподівані ситуації у поїздках. Особливо – поблизу молодика 8 серпня.

Найбільш критичні і невдалі дні для поїздок: 1-4, 8-10, 11 серпня. Найбільш несприятливий і некомфортний день – 11 серпня: краще в цей день взагалі не виходити з дому, тому що в дорозі можуть бути найнесподіваніші неприємності, аж до того, що ви можете застрягти в ліфті.

25 серпня Меркурій створить напружений аспект із Нептуном, тому 24-26 серпня може бути багато утоплень. Нептун вказує на небезпеку, що йде від води і критичних ситуацій на воді. Подорожі водним транспортом вкрай несприятливі. Загалом, краще на День незалежності не їхати на море.

Сприятливі дні для подорожей:

  • поїздки до водойми, на море – 5, 6, 22 і 23 серпня;
  • поїздки в будинки відпочинку і санаторії – 5, 6, 22 і 23 серпня;
  • у гори – 18-19 серпня;
  • відрядження і поїздки на близькі відстані – 4, 30 і 31 серпня;
  • поїздки на атракціони, в парки розваг, нічні клуби – 4, 7, 9, 16 і 17 серпня;
  • на семінари, тренінги – 12, 13, 16, 17 та 21 серпня;
  • важливі відрядження та ділові поїздки для укладення контрактів – 18.19, 27-29 серпня.

Найбільш несприятливі дні для поїздок: 1-3, 8, 10, 11,14, 15, 20 і 22-25 серпня.

Здоров'я і небезпеки місяця

У серпні слід звернути увагу на стан здоров'я, особливо стан серцево-судинної системи. Високі температури, малорухливий спосіб життя та інші неприємні фактори можуть негативно позначитися на самопочутті.

Незважаючи на те, що під кінець липня буде спостерігатися спад спеки, в серпні спека знову набере силу, в результаті останній місяць літа може здатися нам найспекотнішим. Єдине – закінчаться всі ці потопи і повені, оскільки Юпітер, пов'язаний з усіма потужними водами, залишить знак Риб і 27 липня перейде зодіакальний знак Водолія, знак Повітря.

Швидше за все, в серпні будуть горіти торфовища, ліси і навіть поля з пшеницею. Також можливі сильні пориви вітру, смерчі й урагани.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти