Практично як у казці: 3 знаки зодіаку - у списку щасливчиків тижня

13 вересня 2022, 01:04
Кому зі знаків посміхнеться удача.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень - топ-3 щасливчика / ua.depositphotos.com/

Трьом знакам зодіаку доведеться переживати і тривожитися трішки менше своїх зодіакальних "побратимів". Для них тиждень з 12 по 18 вересня буде наповнення щасливими моментами і приємними подіями.

Про те, кому з представників зодіакального кола нереально пощастить в середині осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали три знаки, для яких цей тиждень складеться найкращим чином. Вони зможуть втілити задумане і досягти великих успіхів

Овен

Для Овнів цей період подарує найрізноманітніші події. Не всі з них приведуть в захват, проте ви отримаєте цінний досвід, подолавши труднощі. Не варто опиратися змінам, які назрівають у вашому житті, дайте їм дорогу і вони зможуть змінити життя на краще. В особистому житті ви зможете досягти взаєморозуміння зі своєю другою половинкою, потрібно лише проявляти терпимість і бути відкритими до діалогу і компромісу.

Тілець

На цьому тижні Тільцям варто провести капітальну ревізію минулого і рішуче позбутися цього непотрібного багажу. Для того, щоб досягти максимальних результатів, вам доведеться правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому. У професійній сфері ви зможете довести до кінця важливу справу, яка забезпечить солідний прибуток. Не виключені премії та цінні подарунки. В особистому житті - несподівані визнання і знаки уваги.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 12-18 вересня: Левам - важливе рішення, Стрільцям - успіх, Водоліям - щасливі події

Терези

Представникам повітряного знаку не доведеться розслабитися на цьому тижні. Робота тримає в постійному тонусі і ваші цілеспрямованість і рішучість допомагають досягати високих результатів. Не виключено привабливу ділову пропозицію. Тим, хто в пошуках роботи також посміхнеться удача. В особистому житті зірки обіцяють доленосну зустріч. Як будуть розвиватися відносини буде залежати від вас.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти