Правити і жити Путіну залишилося недовго – астролог передбачив долю президента Росії

8 червня 2022, 06:23
Астролог Влад Росс назвав дати, коли Путін може бути скинутий і ліквідований.
Астролог розповів, в якому місяці Росію чекають страшні події
Астролог Влад Росс передбачив повалення Путіна і розповів, коли це станеться / Колаж фото Reuters, pixabay.com

Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну залишилося недовго правити, а, можливо, і жити. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, в гороскопі Путіна вже найближчим часом складеться несприятлива для нього комбінація планет, що вказує на те, що він може втратити займану високу посаду.

"У гороскопі Путіна в липні-серпні 2022 року складеться опозиція Нептуна, символу змов і повалення, до Сатурна. Це завжди обіцяє повалення, змови, переворот. Така комбінація може передвіщати те, що "повелитель бункера" буде ліквідований", – зазначив Влад Росс.

відео дня

16-25 липня – це, на думку астролога, найбільш ймовірні дати вищеописаних подій, проте вплив Нептуна і Сатурна буде поширюватися і на серпень.

При цьому Росс звернув увагу, що саме в серпні зазвичай відбуваються переломні події у житті Росії, а також саме в серпні стаються і найстрашніші для неї події.

"Схоже, в липні змова проти Путіна дозріє остаточно, а повалений він буде в серпні", – підкреслив Влад Росс.

Астролог вважає, що ліквідують Путіна дещо пізніше – на початку наступного року. Або ж, якщо влітку цього року він зможе втриматися при владі, на початку 2023-го він точно змушений буде попрощатися з президентським кріслом.

читайте такожОкупанти підуть на штурм: астролог назвала дати запеклих боїв влітку - гороскоп для України

"Путіна не буде в живих, і відбудеться його повна ліквідація в той час, коли Сатурн пройдеться по його Юпітеру, символу влади, в знаку Водолія. Це станеться в лютому-березні 2023 року. Саме в цей час він може бути скинутий. Навіть Нострадамус говорив, що правити Путін буде від березня до березня: він став президентом РФ в березні 2000 року, і березень може стати останнім для нього місяцем не тільки на посаді президента РФ, але й місяцем життя взагалі", – прогнозує Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив, коли і чим закінчиться війна в Україні, а також чи повернеться Крим під її контроль.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти