Віщують неприємності та небезпеку: що не можна робити зі свічкою в будинку

25 січня 2022, 23:00
Подаровані свічки в будинку можуть принести біди та хвороби.
свічка
Прикмети про свічки в будинку / ua.depositphotos.com

У кожному будинку є енергетично сильні речі, які притягую удачу господарів. Багато хто любить купувати та запалювати в будинку свічки.

Як кажуть фахівці, свічки є найпотужнішим енергетичним предметом, які здатні надати енергію та бадьорість.

Але, цей предмет може нести небезпеку та неприємності, від яких буде важко позбутися.

Експерти відзначають, що свічки в будинку повинні мати своє місце. Їх не можна розкидати по всій квартирі. Також не можна запалювати свічки одну від іншої. Це принесе бідність в будинок та печалі.

Під час горіння свічка почала сильно коптіти або тріщати, варто загасити та викинути. Такі свічки виконали свою місію та позитивної енергії не принесуть, а ось невдачі можуть вам залучити.

Свічка в будинку випадково впала, варто чекати поганих звісток. А якщо горить ясно, без чорного попелу, то вас чекають приємні новини.

За словами експертів, якщо ви хочете дізнатися енергетику людини, яка прийшла до вас в будинок, потрібно засвітити свічку. Полум'я горить рівно, тоді людина прийшла з добром. Якщо свічка почала тріщати, або сама згасла, варто побоюватися токсичної людини.

Щоб у ваш будинок не прийшла біда, ніколи не піднімайте і не приносьте свічки з вулиці. Такі свічки варто обходити стороною. Зазвичай цей потужний оберіг викидають на дороги, після обряду та різних ритуалів.

А ось приймати свічку в подарунок не дуже гарна ідея. Фахівці кажуть, що свічка може принести розчарування та хвороби. Дарувати свічки можна тільки не з воску.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти