Прибирання стане ефективним: навіщо господині надягають пакет на віник

23 грудня 2022, 12:43
Досвідчені господині знайшли лайфхак, який дозволяє віником збирати навіть дрібні частинки пилу.
веник, пакет
Навіщо на віник потрібно надягати пакет / Колаж фото ua.depositphotos.com

Пил та бруд постійно осідає на підлозі та поверхні. Якщо рідко прибирати, то є велика загроза розвитку алергії або інших захворювань. До того ж брудне помешкання може викликати навіть відразу у гостей або розчарування у господині, яка слідкує за чистотою.

Хтось підмітає віником, хтось використовує пилосос, а дехто одразу миють підлогу, згрібаючи все сміття ганчіркою. У кожної господині свої знарядді, але якщо використовувати звичайний віник, то у такому прибиранні не буде сенсу.

Все через те, що віник підіймає дрібний пил у повітря, змітаючи до купи лише сміття значного розміру. Таким чином, через декілька хвилин після цього прибирання весь пил осяде і знову всі поверхні стануть брудними.

відео дня

З пилососом та вологою ганчіркою такого не буде. Але що робити, якщо в домі є лише віник?

Виявляється, цю проблему можна вирішити і робиться це неймовірно легко. Досвідчені господині поділились лайфхаком з пакетом.

Навіщо господині надягають на віник пакет

Господині зрозуміли, що віник з пакетом – неймовірно чудовий інструмент для прибирання. З поліетиленом прибирання стане ефективнішим.

Просто необхідно надягнути поліетиленовий пакет на віник та зав’язати. Тепер сміття не буде залишатись на вінику. До того ж пакет тепер буде притягувати навіть дрібні частинки пилу та бруду, шерсть та волосся.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти