Наближається буревій: 3 знаки зодіаку найближчим часом спіткатимуть проблеми з грошима

18 лютого 2023, 22:00оновлено 18 лютого 2023, 23:08
Главред розповідає, кому зі знаків зодіаку потрібно бути вкрай обережними на роботі у період з 20 по 26 лютого.
Наближається буревій: 3 знаки зодіаку найближчим часом спіткатимуть проблеми з грошима
На які знаки зодіаку чекають труднощі найближчим часом? / unsplash.com

Наступний тиждень буде дуже складним для деяких представників зодіакального кола. Зокрема, хтось зі знаків зодіаку може мати величезні проблеми з грошима, а то й взагалі ризикує втратити роботу. Астрологи кажуть, що у списку невдах опинилися лише три знаки зодіаку. Главред розповідає, кому зі знаків зодіаку потрібно бути вкрай обережними на роботі у період з 20 по 26 лютого.

Хтось із колег сильно заздрить

Представник повітряної стихії упродовж тижня має вкрай уважно ставитися до своїх колег, адже хтось йому дуже сильно заздрить. Останнім часом Близнюки неабияк проявляли себе на роботі, а тому керівництво вкрай зацікавилося їхнім підвищенням. Проте хтось із недоброзичливих колег не може змиритися з таким успіхом цього знаку зодіаку, а тому він може його сильно підставити. У результаті Близнюк не матиме ніякого підвищення та ще й втратить щомісячний гонорар. Тому зірки радять цьому знаку зодіаку бути пильним та не дати підлим недоброзичливцям зруйнувати їхню кар'єру.

Можлива сварка з керівництвом

Наступний тиждень для представника земної стихії буде дуже важким. З рук все буде валитися, а креативні ідеї не приходитимуть на думку. Окрім того, Козеріг може втрати величезну суму грошей через свою необачність. І це ще не все. Найближчим часом у цього знаку зодіаку може зав'язатися серйозна сварка з керівництвом, яка призведе до того, що Козеріг втратить роботу. Тому зірки радять цьому знаку зодіаку стримувати себе та не говорити в пориві гніву того, про що потім буде соромно. Якщо Козеріг здолає всі випробування, які скоро зваляться на нього, то через деякий час він зможе побачити як справи йдуть вгору, а прибуток потроху збільшується.

Є ризик втратити кошти

Представник водної стихії ризикує найближчим часом вскочити у справжню халепу. Довірливим Рибам важко відрізнити добрих людей від недоброзичливців, а тому хтось може скористатися ними. Тому наступного тижня зірки радять цьому знаку зодіаку відкинути усі свої емоції та сприймати усі події тверезими очима. Не давайте у борг малознайомим людям, а також уважно віднесіться до усіх фінансових операцій, адже є ризик втратити кошти. Окрім того, Рибам варто більше працювати наступного тижня, оскільки гонорару наприкінці місяця вони можуть не побачити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти