Пригожин піде на Москву і принесе Росії громадянську війну – астролог Влад Росс

5 червня 2023, 07:35оновлено 5 червня 2023, 10:31
Астролог Влад Росс розповів, які потрясіння чекають на Росію з подачі власника ПВК "Вагнер" Пригожина.
Астролог Влад Росс передбачив, що чекає на власника ПВК
Астролог Влад Росс розповів, які потрясіння принесе Росії Пригожин / Колаж Главред, скріншот

Резонансні і скандальні заяви власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина не залишаться порожнім струсом повітря, оскільки він здатний запустити в Росії процеси, які змінять долю держави-агресора. Так вважає астролог Влад Росс, який склав гороскоп Пригожина і розповів Главреду про те, яких дій чекати від ватажка "вагнерівців" уже найближчим часом.

Астролог упевнений, що доля Пригожина буде вирішуватися в липні.

"У гороскопі Євгена Пригожина Плутон, символ смерті та перетворення, з'єднується з Сатурном. А це означає, що це або пан, або пропав – або у нього з'являється влада, або його не буде взагалі. Тому наприкінці червня і на початку липня для Пригожина все вирішиться – або йому "відрубають голову", або він буде на коні. Умовно кажучи, піде наліво – коня втратить, піде направо – займе трон і отримає посаду", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, в гороскопі Пригожина є вказівка на те, що він може прийти до влади в Росії.

"У нього висхідний Юпітер у знаку Водолія. Це означає, що у Пригожина є всі шанси зайняти найважливіший державний пост. Плюс місяць у пробивному знаку Козерога", – пояснив Влад Росс.

От тільки Росії чекати хорошого від Пригожина не варто, вважає астролог.

"Пригожин може принести велику руйнівну війну – у нього Чорний Місяць у з'єднанні з Марсом. Це свідчить про те, що така людина здатна знищити царя, стати царевбивцею, привести армію до розвалу, а Росію до бунту. Він за своєю суттю бунтар. Тому громадянська війна просто вписується в гороскоп Пригожина. Пригожин зі своєю армією обчистить усю Рубльовку і Садове кільце", – прогнозує Влад Росс.

Крім того, астролог вважає, що Євген Пригожин може приєднатися до Російського добровольчого корпусу, який вже увійшов на територію Бєлгородської та Брянської областей, а незабаром, за прогнозом Влада Росса, буде і в Курській області.

"Пригожин піде на Москву", – запевнив Росс.

Астролог також додав, що відсиджуватися в Африці Пригожин не буде.

"У нього була можливість виїхати в Африку, але він вирішував не робити цього, адже бачить себе імператором і царем у Росії", – зазначив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на червень-2023 і розповів, як складуться справи на роботі, в любові і фінансовій сфері. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на червень 2023 року для всіх знаків зодіаку і назвав лузерів і щасливчиків місяця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти