Приходько вступилася за Зіброва і розкрила непривабливі факти про концерт на Олімпійському

19 серпня 2021, 18:56
Українська співачка Анастасія Приходько несподівано висловилася на підтримку Зіброва і розповіла, на кого проміняли її і Зіброва.
Анастасія Приходько
Анастасія Приходько / instagram.com/prykhodko_official/

Українська співачка Анастасія Приходько, яка вже встигла побувати в політиці і повернутися, різко відреагувала на скандал навколо пісні Зіброва Хрещатик, і заявила, що на концерт до Дня Незалежності України покликали артистів, які не відмовилися від гастролей в Росії.

Артистка у своєму Instagram зізналася, що ця ситуація її дуже зачепила. Приходько зазначила, що її також ображає той факт, що багато артистів, які зробили вагомий внесок у розвиток музики в Україні, залишилися за бортом.читайте такожЗіброва не взяли на концерт до Дня Незалежності і роздали його пісні іншим артистам

"Перше питання: за яким критерієм і хто вирішував, хто краще? Люди, які ще не народилися, коли Павло Зібров вже вносив свій внесок в історію, а зараз вирішують, що Паша "не найкращий"? Або його композиція "Хрещатик" не відноситься до золотих хітів України? Наприклад, у мене є питання до ряду артистів в списку і хочеться запитати, що вони там роблять?", - зазначила обурена Приходько.

відео дня

Вона зазначила, що, наприклад, Таїсія Повалій не виступає на концерті, тому що вона свого часу вибрала Росію.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько / instagram.com/prykhodko_official/

"Але, вона не виступає тому, що свого часу вибрала гастролі в Росії, а інші артисти, які їздили в Росію співатимуть на концерті! Ну...як би так???? Але, вони ж "кращі з кращих"...", - сказала співачка.

Вона порадила не засмучуватися через те, що вас там немає.

"Не тому, що ви не маєте відношення до творення української історії, а просто ви їм не подобаєтеся. Я, наприклад, теж взагалі нічого не зробила для України, не відмовилася від російських гастролей, пісня "Мамо", яка була написана спеціально для українського Євробачення і "Герої не вмирають", яка стала таким собі символом в зоні АТО, відношення до України не мають", - саркастично зазначила Приходько.

У коментарях співачки вибухнув скандал:

"Настя дякую, що не мовчиш. Мені дуже приємно, що чую слова підтримки від молодих артистів таких, як ти. І прикро, що деякі друзі артисти мовчать.... Хороших тобі пісень, вірних шанувальників і щастя в Україні", - написав Зібров.

"Нічного не міняється! Все як завжди, не цінують своє, рідне Українське", "Все пройде, і це теж пройде!", "Ви Молодець! Бере гордість за таких людей! Які не продалися", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що назвали знаменитих виконавців і гурти, які відмовилися від концерту на День Незалежності.

Нагадаємо, що наприкінці липня Green Grey поскаржилися на "пригнічення російськомовних", повторивши пропаганду Кремля і зізналися, що іх "вигнали" з концерту до Дня Незалежності України.

Звинувачений у всіх гріхах ОП відреагував на виключення Green Grey з програми концерту. Крім того, у Мережі звернули увагу на відеозвернення члена групи - Мурика, який "послав всіх за мавчиками" і показав блювальний жест щодо мовного закону в Україні. Це відео розлютило українців через таке ставлення музиканта до мови і країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти