Принц на білому коні або Жах, що летить на крилах ночі: ТОП-5 чоловічих імен, які відлякують жінок

13 січня 2023, 16:18
Від цих хлопців по спині біжить холодок. Але побудувати з ними стосунки можливо, якщо розгадати секрет їх імені.
Чоловічі Імена, які відштовхують жінок
Чоловічі імена, які відштовхують жінок / pixabay.com

Деякі чоловіки не користуються успіхом у протилежної статі не через свої недоліки. На них впливає їх ім'я. І справа не в милозвучності імені, а в тій енергетиці, яку воно передає своєму носієві.

Певні чоловічі імена відштовхують жінок на підсвідомому рівні, вони нависають над своїми власниками, як транспарант: "Обережно, проблеми!"

Главред розповість, які чоловічі імена неприємні жінкам, і чому романтичні стосунки з цими джентльменами дуже складно побудувати.

відео дня

Вічний підліток

З Василем весело в юності - він легкий на підйом, у нього добре підвішений язик і мозок прекрасно працює на вигадки різних розваг. На жаль, Вася не дорослішає. Тому жінкам будувати з ним відносини вкрай складно – підліток в тілі дорослого чоловіка не бажає приймати на себе відповідальність, припиняти нескінченні вечірки і зберігати вірність. Зрілість на такого чоловіка нападає "епізодами", тому його партнерки ніколи не знають, хто буде чекати їх вдома: Вася – золотий чоловік, або Василько, який витратив всі спільні заощадження на ппридбання квитків на карнавал в Ріо-де-Жанейро для себе і свого друга.

Чоловічі Імена, які відштовхують жінок
Чоловічі імена, які відштовхують жінок / pixabay.com

Містер самовпевненість

Вадим - особливий чоловік у всіх сенсах: він успішний, привабливий і вкрай галантний з дамами. Більш того - він знає, який чарівний вплив він має на прекрасну стать. Через упевненість, що зможе отримати будь-яку, він вважає, що традиційні цінності і відносини не для нього. Вадим - той хлопець, який свято вірить в те, що чоловік за своєю природою не може бути моногамний, адже він мисливець. Будь-яке посягання на свою свободу він зустрічає з агресією, тому і тривалих романів не заводить. Для нього існують лише плотські втіхи, ледь в парі з'являється емоційна близькість, він безжально рве всі зв'язки.

Вірю - Не вірю

Щоб заарканити Валентина жінці доведеться пройти всі сім кіл пекла – він патологічно недовірливий, жіноча стать для нього - загадка, рішення якої він шукає все своє життя. Його партнеркам постійно доводиться доводити свою любов і відданість, що може винести тільки вкрай терпляча жінка. Однак якщо вона все ж витримає це випробування, то натомість отримає зразкового чоловіка і сім'янина. На такі умови погодиться далеко не кожна, адже Валентина, як чоловіка, потрібно виховати.

Чоловічі Імена, які відштовхують жінок
Чоловічі імена, які відштовхують жінок / pixabay.com

Це вже занадто

Микита все життя знаходиться в пошуку тієї самої – ідеальної, яка буде підходити всім його вимогам. Проблема не в тому, що критерії Міка для коханої занадто численні або нездійсненні. Навпаки - в будь-який, хто проявить до нього хоч краплю тепла, він тут же починає бачити свою майбутню половинку. І думка цієї самої половинки його перестає цікавити абсолютно. Він стає одержимий об'єктом свого жадання, а наполегливість його залицянь лякає обраницю. Деяким дівчатам поруч з Микитою лестить така підвищена увага, проте вона не припиняється і після того, як відносини тривають вже якийсь час. Микита прагне брати участь буквально в кожному моменті життя своєї супутниці, і щиро не розуміє, чому його поведінку приймають за одержимість.

Покажи мені кохання

Емоційний діапазон Захара вкрай не великий, тому з фліртом і проявом почуттів він має великі труднощі. У суспільстві жінок він стає замкнутим і мовчазним, хоча всередині всією душею прагне знайти собі пару. Такий флер загадковості приваблює жінок, але Захару потрібно дуже багато часу, щоб зрозуміти, чого саме хоче від нього дама. З кожною невдачею цей чоловік все більше замикається в собі, і якщо не знайдеться жінка, якій все-таки вистачить терпіння зламати цю непробивну броню і показати Захару, що значить кохати по-справжньому, він остаточно зачерствіє, і в один момент просто перестане намагатися знайти собі партнера.

Чоловічі Імена, які відштовхують жінок
Чоловічі імена, які відштовхують жінок / pixabay.com

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти