Принесуть удачу і щастя: названі кольори 2023 року

22 жовтня 2022, 17:27
Які кольори принесуть удачу в рік Кролика - східний гороскоп на 2023 рік.
Східний гороскоп 2023
Гороскоп на 2023 рік - щасливі кольори в рік Кролика / ua.depositphotos.com/

Астрологи назвали кольори, які стануть щасливими в рік Чорного Кролика. Вони допоможуть залучити в життя благополуччя, зміцнити фінансове становище і знайти удачу в справах любовних.

Про те, хто зі знаків зодіакального кола зможе зміцнити матеріальне становище і примножити капітал в наступному році, читайте в матеріалі: Грошова удача і благополуччя: 4 знаки будуть жити в шоколаді в 2023 році.

Найсприятливішими кольорами і відтінками в 2023 році будуть червоний, блакитний, жовтий, рожевий і зелений. Серед кольорів, яких варто уникати-помаранчевий і коричневий.

відео дня

Червоний колір символізує енергію життя, зростання і розвиток, блакитний – є символом стихії води і підсилює інтелектуальну активність, уяву і кмітливість. Зелений колір може активувати життєву енергію і залучити фінансові потоки, а рожевий – стане магнітом для любові.

Китайський гороскоп на 2023 рік: щасливі кольори для кожного знака

Щур

Кольором, який принесе удачу Щурам, стане насичений червоний. Будь-які відтінки червоного в одязі та аксесуарах допоможуть підвищити впевненість у власних силах, залучити гроші і кар'єрний успіх, завоювати авторитет в очах колег і начальства.

Бик

Небесно-блакитний колір допоможе представникам знака знайти гармонію у всіх важливих сферах. Цей відтінок допоможе знайти спокій і гармонію і налагодити відносини з оточуючими.

Тигр

Кольором наступаючого року для Тигрів стає лаймово-зелений. Він допоможе зміцнити здоров'я і відновити запаси життєвої енергії. Ви будете залучені в цікаві проекти, які зможуть зміцнити ваше фінансове становище і подарувати стабільність.

Кролик

Для Кроликів цей рік буде фінансово успішним періодом. Ви зможете грамотно розпорядитися заробленим і примножити капітал. Для того, щоб приймати важливі рішення необхідно озброїтися спокоєм і розважливістю. Одяг та аксесуари коралового відтінку допоможуть стабілізувати внутрішній стан.

читайте такожОскар в студію: 4 знаки гороскопу найбільші обманщики

Дракон

Цей рік стане вирішальним для вашого духовного прогресу. Самопізнання може розкрити перед вами невідомі горизонти і перспективи. Ви твердо стоїте ногами на землі і реально оцінюєте ситуацію, не дозволяючи ілюзіям брати над собою верх. Колір фуксії допоможе Драконам знайти внутрішню гармонію і заявити про свої сильні сторони.

Змія

Це буде вдалим роком для представників знака. Ви зможете досягти успіху як у професійній сфері, так і в особистому житті. Пурпурний колір посилить вашу удачу і мотивацію до нових звершень. Це колір влади і могутності.

Кінь

Сріблясто-блакитний колір стане справжнім оберегом коней в наступаючому році і допоможе залучити в життя любов. З людиною, яка розділить ваші інтереси, буде легше долати труднощі і перешкоди на шляху до задуманого.

Коза

Ваша життєва енергія буде на піку. Чорний Кролик благоволить активним і динамічним уродженцям знака, тому ви зможете сміливо ставити цілі і втілювати задумане в реальність. Для Кози цей рік буде часом розширення горизонтів і втілення своїх бажань. Найкращий колір - всі відтінки зеленого.

Мавпа

У наступаючому році представники знака повинні грамотно підійти до розподілу бюджету. Планування витрат і доходів може зміцнити фінансове становище, дозволить зробити накопичення і великі покупки. Порадують і зміни в особистому житті, ви можете отримати пропозицію руки і серця або задуматися про поповнення в сімействі. Колір удачі в рік Кролика - вишнево-червоний.

Півень

2023 рік стане для Півнів часом переосмислення своїх поглядів і переконань. Ви зможете подивитися на ситуацію під іншим кутом і змінити своє ставлення до неї. Такі внутрішні зміни стануть поштовхом до зовнішніх перетворень. Колір наступаючого року - кобальтовий синій.

Собака

У наступному році ваш фокус уваги буде зосереджений на питаннях особистої сфери. Ви зможете надалити відносини з дорогими людьми, і досягти взаєморозуміння в сімейному колі. Вільні зможуть зустріти людину, з яким захочуть пов'язати долю. Колір щастя - рожевий.

Свиня

Рік Чорного Кролика 2023 принесе неймовірну удачу представникам знака. Цей період може стати одним з найщасливіших в житті. Ви зможете досягти професійних успіхів і зустріти людину, з яким можна побудувати міцні відносини. Колір року - лавандовий.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти