Приносять удачу і достаток: які дерева посадити в саду

19 січня 2023, 13:27
Деякі дерева здатні принести в життя господарів ділянки удачу, щастя і багатство. Їх обов'язково варто посадити у дворі.
Дерева, прикмети
Які дерева краще садити у дворі будинку - прикмети / Фото pixabay.com

У кожного, хто володіє дачною ділянкою, виникає питання, які дерева краще садити у дворі будинку. Деякі з них не лише порадують урожаєм, але і можуть принести щастя, удачу і добробут.

Яке дерево посадити біля будинку для добробуту в родині

Вишня. Це плодове дерево безумовно прикрасить будь-яку дачну ділянку. Навесні вишня цвіте ніжними білими квітами з чудовим ароматом, а в кінці літа радує смачними плодами.

Згідно з повір'ями, вишня - це дерево удачі. Вона приносить в будинок достаток. Якщо поруч з квітучою вишнею на багатті смажити, наприклад, шашлик, вогонь збільшить багатство.

Березу називають деревом життя й асоціюють з родючістю. Це дерево може захистити від нечисті, дати заряд енергії хворим людям, допоможе впоратися з депресією та позбавить від кошмарів. Але допомагати береза стане лише тим людям, які їй сподобаються.

Варто врахувати, що березовий пилок — сильний алерген, тому це дерево не варто садити людям, які схильні до алергічних захворювань.

Яблуня. Це дерево дарує красу, щастя в сімейному житті, вічну молодість і довголіття. У народі кажуть, що яблуню найкраще садити біля вікон спальні молодої дівчини.

Чим старша яблуня, тим більше у неї магічної сили.

Верба. Гнучка, але при цьому міцна верба допоможе своєму господареві пристосуватися до будь-яких обставин.

Каштан. Замислились, які дерева потрібно садити в парі? Це каштани. Якщо поруч з будинком посадити два каштана, вони приманять в житло гроші.

Клен. Народні прикмети кажуть, що клен здатний "гасити" негативну енергетику, а також приманює удачу і щастя. Чим старше клен, тим більше грошей в сім'ю він приверне.

Модрина. Це дерево варто посадити тим сім'ям, у яких вдома вічно вирують пристрасті. Модрина допомагає знайти ідеальний вихід з будь-якої ситуації, згладжує емоції та дає відпочити нервам.

Горобина. Це дерево впливає на плодючість і приносить позитивну енергію. Його варто посадити, якщо ви хочете велику та міцну сім'ю.

Раніше Главред писав, що посадити в тіні під парканом, біля будівель і під плодовими деревами, а також які дерева не можна садити біля будинку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти