Притягнуть гроші магнітом: 3 знаки зодіаку зможуть розбагатіти в жовтні 2022

29 вересня 2022, 09:58оновлено 29 вересня 2022, 10:37
Фінансовий гороскоп на жовтень 2022 обіцяє знакам сприятливі перспективи.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022 - 3 знаки, кому пощастить з грошима / ua.depositphotos.com/

Трьом представникам зодіакального кола другий місяць осені принесе грошову удачу. Вони зможуть зміцнити фінансове становище і непогано заробити.

Про те, кому з представників зодіакального кола середина осені приготувала щедрі подарунки, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали три знаки гороскопа, для яких жовтень стане вдалим періодом. Великі гроші можуть прийти до них в руки.

відео дня

Нова робота і перспективи

Увагу представників знака стихії повітря в цьому місяці буде зосереджено на зміцненні фінансового становища. Ви зможете знайти нову роботу з кращими умовами праці та заробітною платою або навіть змінити діяльність. У жовтні Близнюки зможуть вигідно продати або купити якусь річ. Деякі можуть задуматися про відкриття власної справи.

читайте такожНумерологія чисел: які події принесе число 2023 року

Приємні покупки

Фінансова ситуація в цьому місяці порадує Скорпіонів стабільністю. Вам вдасться зробити накопичення, і ця подушка безпеки додасть впевненості. Не виключені несподівані грошові надходження. Можливо, повернення боргу, про який ви забули або надбавка до зарплати. Ви зможете дозволити собі великі придбання і побалувати себе шопінгом.

читайте такожУдача буде ходити по п'ятах: названі найсприятливіші дні жовтня 2022

Виграш в лотерею

У фінансових питаннях вогняний знак може розраховувати на підтримку рідних і близьких. Ця допомога може вирішити ваші проблеми і швидко себе окупити. Крім того грошова удача Стрільців може принести їм великий куш. Можна спробувати своє везіння в лотереї, проте не варто вплутуватися в небезпечні авантюри і сумнівні заходи.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти