Як потрібно правильно носити 1 долар в гаманці, щоб водились гроші

30 серпня 2022, 16:26
Долар в гаманці - стара прикмета, яка приманює гроші.
Долар
Як потрібно правильно носити 1 долар в гаманці / pixabay.com

В гаманці треба обов'язково носити купюру, номінал якої 1 долар США, але робити це треба правильно.

Вважається, що гроші йдуть до грошей, але не прийдуть до тих, хто ставиться до них погано, нешанобливо або зі зневагою.

Навіщо кладуть 1 долар в гаманець?

Багато хто вірить, що американська купюра в 1 долар, володіє магічними властивостями. Звідки вони взялися - пояснюється наявністю певних символів, нанесених на банкноту. Деякі з них відомі ще з давніх часів.

відео дня

Як потрібно правильно покласти долар в гаманець

Як і всі головні справи, процедуру по залученню грошей проведіть на зростаючу місяць. Щоб згорнути долар трикутником спочатку поверніть купюру так, щоб портрет Джорджа Вашингтона дивився на вас, верх був праворуч, а низ – зліва.

Верхній лівий кут зігніть до правого краю долара, після цього складіть купюру вершиною отриманого трикутника до себе, щоб вийшов прямокутник. Поверніть долар по діагоналі, загорнувши гіпотенузу трикутника всередину. Перед вами повинна виникнути перекинуте слово one. Кожного вийде три додавання.

Загніть до основи трикутника залишилися нижні куточки купюри і загорніть їх всередину доларової фігури, скріпивши при цьому шари паперу. Це найправильніший метод як згорнути долар трикутником.

Перекиньте фігуру на іншу сторону, і ви побачите зображення піраміди з оком на вершині (так званий знак масонів) – це і є лицьова сторона складеного бакса. Вершина піраміди повинна дивитися вгору, купюру поверніть за годинниковою стрілкою на 90 градусів.

Піднесіть трикутник з долара до губ і пошепки три рази прочитайте заклинання:

"Як міцна річка притягує струмочки, а море потужні річки, як жінка притягує чоловіка, а чоловік жінку, як ніч притягує день, а день – ніч, так би і ти притягував до себе подібне. Хай буде так!"

Покладіть купюру, складену трикутником, в найменше відділення гаманця зеленого або золотого кольору лицьовою стороною до себе і вершиною вгору. Купюру побільше ніколи не виймайте і не розвертайте, щоб око незмінно стежило за тим, щоб гроші не переводилися, і притягувало їх до себе.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти