Залучите удачу, багатство і везіння: прикмети на лютий, які віщують біду

31 січня 2022, 14:50
Прикмети на лютий допоможуть залучити удачу та відлякати біду з дому.
морози
Що не можна робити в лютому 2022 прикмети / ua.depositphotos.com

В останній місяць зими 2022 можна залучити удачу, багатство та відлякати біду. Ці прикмети на кожен день допоможуть дізнатися, коли чекати небезпеки.

Як кажуть експерти, такі поради точно зможуть допомогти вам уникнути неприємностей в лютому та стати щасливішими.

Прикмети на лютий 2022

Якщо 1 лютого яскраві зірки на небі, варто чекати сильного морозу. А щоб залучити удачу, потрібно в будинку розпалити камін.

Якщо 2 лютого сонце яскраво світить, весна буде недовгою. Не можна втрачати рукавички, шапки та рукавиці. Можна зазнати серйозних збитків.

Якщо 3 лютого сильний мороз, то влітку буде хороший урожай. Щоб залучити удачу, потрібно пригостити смачною домашньою випічкою гостей.

Якщо 4 лютого сильна хуртовина, то варто чекати неприємних новин. У цей день не можна розповідати про свої сни, вони можуть збутися в будь-який момент.

Якщо 5 лютого побачити білку, то весна настане раніше. А ворони сильно каркають, до морозу. У цей день потрібно обов'язково прибрати в будинку, щоб прогнати всі біди та залучити удачу.

Якщо 6 лютого сильна хуртовина, буде сира та неприємна весна. У цей день варто на червоній нитці або стрічці зав'язати вузли, щоб весь місяць не покидала удача та везіння.

Якщо 7 лютого мало сонця, то весна буде холодною та мокрою. Багато працювати, можна отримати приємний фінансовий прибуток.

Якщо 8 лютого яскраве сонце, то весна настане вже в березні. У цей день варто птахів погодувати, щоб весь рік гроші водилися в будинку.

Якщо 9 лютого величезні та довгі бурульки висять, чекати важкого року. Не можна мити волосся та стригтися 9 лютого, можна злякати удачу та везіння.

Якщо 10 лютого бджоли прокинулися, то через два дні настане заметіль. Щоб залучити щастя в сім'ю, варто господиням провести генеральне прибирання.

Якщо 11 лютого вітер та хуртовина сильна, весна буде ранньою. Не можна перехожим в очі дивитися, можна залучити нещастя та пристріт. Щоб не залучити біду в будинок, підбирати на дорозі нічого не можна.

Якщо 12 лютого стали танути бурульки, весна буде мокрою. Щоб не злякати удачу, брехати сьогодні не можна.

Якщо 13 лютого дерева вкрилися інеєм, мокрий снігопад огорне. Щоб біду не залучити, не можна на вулицю виходити, або оберіг від пристріту носити з собою.

Якщо 14 лютого вранці стоїть туман, варто чекати потепління. Снігопад, скоро буде весна.

Якщо 15 лютого дощ іде, то влітку чекати спеки. У далеку дорогу вирушати не можна, можна накликати біду.

Якщо 16 лютого сніг мете, то влітку будуть урагани. Щоб збитків і бід в будинок не принести, потрібно багато працювати.

Якщо 17 лютого мороз сильний на вулиці стоїть, то удача посміхнеться вам. Не можна 17 лютого планувати відпустку.

Якщо 18 лютого впав сніг на голову, варто чекати фінансового прибутку.

Якщо 19 лютого мороз вдарив сильний, зима закінчиться через 10 днів. Не можна одягати речі зеленого кольору, щоб удачу не відлякати.

Якщо 20 лютого сніг з дахів падає, можна позбавиться від проблем в будинку.

Якщо 21 лютого багато снігу на деревах, можна прив'язати червону стрічку і загадати бажання.

Якщо 22 лютого мороз повернувся, то весна буде скоро. Всю розсаду варто винести на мороз, тоді урожай буде хорошим.

Якщо 23 лютого багато води в колодязях, чекати неприємностей влітку. У будинку варто прибрати та запалити свічку, тоді біди в будинок не проникнуть.

Якщо 24 лютого снігом вмитися, можна хвороба відлякати.

Якщо 25 лютого сніг повністю розтанув, літо дощове буде. Чоловік рибу зловив на рибалці та в будинок приніс, весь рік буде багатство.

Якщо 26 лютого відлига настала, то осінь буде дощовою. Не можна сваритися в цей день, біди та хвороби в будинок залучити можна.

Якщо 27 лютого сильний мороз на вулиці стоїть, то спекотне літо буде. Щоб рік проблем не бачити, варто прибрати в будинку та викинути весь мотлох.

Якщо 28 лютого побачили довгі бурульки, весна буде довгою. Можна на весь рік залучити удачу та фінанси, якщо гроші на дорозі знайти.

читайте такожПрикмети на 2 лютого: що не можна робити в день Єфимія і як не потрапити в біду

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти