Залучите удачу і багатство: п'ять речей, які потрібно встигнути зробити до Різдва 7 січня

4 січня 2022, 12:20
Ці прикмети допоможуть вам залучити фінансовий достаток в будинок.
Різдво 2022
Прикмети на Різдво Христове 2022 / pixabay

Різдво Христове 2022 вже зовсім скоро. В цей час можна залучити удачу та достаток, а також відлякати біду. Експерти розповіли, що варто зробити в будинку, щоб весь рік була удача.

За словами фахівців, прибрати все в будинку потрібно до ранку 6 січня. Пізніше цього робити категорично не можна. Всю биту посуд варто викинути, а старі речі роздати.

Щоб весь рік був спокійним, потрібно просити вибачення у всіх, хто вас образив таперепрошувати самим. Також, варто приготувати кутю та прийти помиритися з кривдниками, тоді ви зможете знайти удачу.

Перед Різдвом потрібно закінчити всі справи, які тривали дуже довгий час. Щоб залучити багатство, потрібно обов'язково віддати борги.

Фінанси можна залучити благодійністю та добрими справами. Прийнято відправляти подарунки в дитячі будинки, допомагати літнім і жебракам. Вважалося, що так можна залучити успіх в нових починаннях.

Перед Різдвом потрібно приділити увагу і нагодувати бездомних тварин, а щоб був фінансовий успіх потрібно пригостити птахів хлібом.

читайте такожМеню на Різдво Христове 2022: які 12 страв повинні бути на столі для залучення удачі і достатку

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти