Звична дія принесе в життя велику біду: коли краще не стригти нігті

24 червня 2023, 16:17
3517
Главред розповість, як звичайна дія може зіпсувати людині життя або її етап.
коли краще не стригти нігті
коли краще не стригти нігті / Колаж: Главред, фото: pexels

Догляд за собою - важлива складова життя будь-якої людини, проте не всі дії можна здійснювати тоді, коли вам "просто" захотілося. Зокрема, це стосується манікюру. Ми розповімо, коли краще не стригти нігті і чому.

Чому не можна стригти нігті в свято - правила церкви

Ми часто чуємо, що в церковні святкові дні існують різні заборони. У ці дні, як правило, не можна виконувати роботи по дому, різати, шити, прибирати. Однак практично ніхто і ніколи не говорив про те, що в святкові дні також не можна стригти нігті.

Причина цієї заборони досить проста - згідно з переказами предків, в церковні святкові дні до людини дуже близько наближається ангел-хранитель, і відрізавши нігті (частина себе) людина може частково відрізати і зв'язок зі своїм ангелом.

відео дня

Чому не можна стригти нігті ввечері - як уберегтися від біди

Як вже давно відомо, ніч - не найприємніший час доби. Вважається, що в цей час людина стає найбільш вразливою перед темними силами. Ніч і темний час доби навпаки - сильний час для неприємної і негативної сили. Саме з цієї причини краще не стригти нігті і, тим самим, "не оголюватися" у вечірній і нічний час доби.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти