Проблеми, як з рогу достатку: для кого зі знаків рік Тигра стане важким

14 січня 2022, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 17:43
Розставання, проблеми з грошима і важкі часи - топ-3 невдахи 2022 року.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік з - топ-3 невдахи / depositphotos.com

У Новий рік 2022 багато хто входить з надією на краще і на те,що всі біди і негаразди залишаться в минулому. Однак трьом представникам зодіакального кола потрібно підготуватися - їх чекають непрості часи, і доведеться докласти чимало зусиль, щоб зайняти своє місце під сонцем.

Слов'янський гороскоп на 2022 рік розповість, що приготував Златорогий Тур і кому зі знаків посміхнеться неймовірна удача, а кому доведеться пережити не найкращі часи.

Астрологи назвали три знаки, яким в 2022 році нечасто доведеться споглядати посмішку фортуни. Труднощі будуть підстерігати на кожному кроці.

Лев

Вогненним Левам в рік Тигра 2022 буде непросто. Представники знака можуть зіткнутися з кардинальними змінами і життєвими потрясіннями. Не виключено, що сильно постраждає сфера особистих відносин. На її зміцнення повинні бути спрямовані всі ваші сили. У відносинах потрібно шукати компроміси і рішення, яке буде влаштовувати всіх, в іншому випадку це може обернутися розставанням і розірванням шлюбу.

Терези

Ваги будуть "на лінії вогню" вже з самого початку року. Негаразди і проблеми можуть проявиться в професійній та особистій сферах. Будь-який конфлікт може закінчитися великим скандалом. Також 2022 рік може "розхитати" і ваше фінансове благополуччя. Режим економії і фінансова подушка – в такому розпорядку можете провести цілий рік, якщо не проявите обережність при поводженні з грошима. Не приймайте поспішних рішень і дивіться в обидва під час підписання важливих документів і укладення договорів. Так можна зменшити ризики стати жертвою обману.

читайте такожГороскоп на завтра, 16 січня 2022: Дівам – фінансові труднощі, Водоліям – втрати, Рибам - зрада

Водолій

Представникам стихії повітря в 2022 році не доведеться розраховувати на удачу. Проблеми можуть валитися на вашу голову як і в сфері особистих відносин, так і на роботі. Покладатися потрібно тільки на власні сили і реально оцінювати можливості. Долаючи труднощі потрібно пам'ятати, що все це тимчасово. Цей непростий період загартує вас, змусить поглянути на багато речей по-іншому і зробить вас сильнішими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти