Проблеми зі здоров’ям і вороги на роботі: 4 знакам зодіаку у серпні 2022 зваляться на голову невдачі

29 липня 2022, 17:34
Чотири знаки зодіаку будуть у зоні ризику в серпні.
Проблеми зі здоров’ям і вороги на роботі: 4 знакам зодіаку у серпні 2022 зваляться на голову невдачі
4 знакам зодіаку у серпні 2022 зваляться на голову невдачі/ ua.depositphotos.com

Серпень 2022 року буде дуже насиченим місяцем. Проте щастя він принесе небагатьом знакам зодіаку, а представники деяких із них і взагалі повинні готуватися до того, що на їхні голови посипляться невдачі.

Найважчі випробування чекають у цей місяць представників чотирьох знаків зодіаку. Про це йдеться у гороскопі, який склав для усіх знаків зодіаку відомий астролог Влад Росс ексклюзивно для Главреду.

Телець

Для цього знаку зодіаку серпень 2022 року пройде під знаком мінус. З одного боку Телець буде енергійним, що дозволить йому активно займатися спортом, проте з іншого боку цієї енергії не завжди буде достатньо для підтримання такого активного ритму на постійній основі. Особливо енергії не вистачатиме людям старшого віку.

Телець у серпні, зокрема, буде вразливим перед спекою – варто бути обережними, адже можливі інфаркти, інсульти та інше. Тому варто проводити час у прохолодних приміщеннях або там, де є кондиціонери.

Є ризик, що у серпні Тельця можуть звільнити, і він позбудеться джерел заробітку. Також у Тельця цього місяця можуть почати вимагати гроші.

Якщо Телець правильно використовуватиме свою енергію на початку місяця, то середина серпня буде більш прихильною до цього знаку зодіаку. У другій половині місяця Телець відчує прилив сил і впевненість у тому, що у нього все вийде. Цей час буде сприятливим для того, щоб братися за нові плани і проєкти.

Крім цього, друга половина місяця є сприятливим періодом для покупки будинку чи земельної ділянки.

Близнюки

Більша частина серпня 2022 року для Близнюків буде невдалою. Їх спіткатимуть невдачі до 20 серпня, і лише після цієї дати усе може налагодитися.

До названої дати Близнюкам може загрожувати те, що хтось "підсидить" їх на роботі, а також активізуються таємні вороги, які становитимуть особливу небезпеку.

У першій половині місяця Близнюки відчуватимуть неприємні емоції та страхи. У цей час не виключені фізичні нездужання або відчуття сильної втоми. З'явиться бажання сховатися від усіх і побути на самоті. Проте перебування наодинці з собою буде лише корисним для Близнюків, вони зможуть налаштувати себе на правильний лад.

"Ризики місяця – проблеми зі здоров'ям, ДТП і нещасні випадки (особливо в перший тиждень місяця), емоційна нестабільність, страхи, переживання, підступи таємних ворогів на початку місяця, сварки і розбіжності з родичами наприкінці місяця, а також нерозуміння з боку близького оточення", – зазначає Влад Росс.

А після 20 серпня Близнюки почуватимуться набагато краще, і їхні справи підуть на лад. У цей час можна буде навіть відкривати новий бізнес, адже цей період часу буде сприятливим для таких кроків.

Терези

Для Терезів серпень 2022 року буде наповнений складнощами, це буде кризовий період часу. Їх переслідуватимуть стрес, екстремальні ситуації, небезпека на війні. Тому, за словами астролога, у серпні представникам цього знака краще не йти служити в армію, а перечекати.

Також Терезам у цей час краще уникати конфліктів, остерігатися пограбування, не брати і не давати у борг гроші, а також не брати кредитів.

Проте є і позитив – завдяки інтуїції і свідомості Терези зможуть впоратися зі складнощами, які їх спіткають цього місяця. При цьому труднощі їх тільки загартують, стверджує астролог.

У серпні-2022 Терези зможуть докорінно змінити себе, своє життя, місця проживання, професію. При цьому, якщо людина думає про переїзд, то його краще здійснити саме цього місяця.

За словами Росса, особливо варто втілити у життя свій задум у серпні, якщо Терези планували переїхати з Херсона. Також астролог наголошує, що Херсон та область варто покинути усім знакам зодіака, адже вже найближчим часом там буде велика небезпека.

Стрілець

Ще одним нещасливим знаком зодіаку у серпні 2022 року буде Стрілець. Цього місяця представників цього знака можуть турбувати проблеми зі здоров’ям. Можливі раптові нездужання, крім цього, можуть нагадати про себе хронічні захворювання. На початку і наприкінці місяця краще не перенапружуватися.

Рівень енергії Стрільця зросте ближче до середини серпня. Тоді з'являться нові ідеї й може з’явитися бажання почати спортивні заняття і скинути вагу. Також може знадобитися щось змінити в своїй роботі або повсякденній рутині. При цьому будь-які зміни можуть бути досить сприятливими.

"Серед головних ризиків місяця у Стрільця, перш за все, проблеми зі здоров'ям. Можливі ДТП і нещасні випадки, загострення хронічних захворювань. Також можливі несподівані зміни в роботі, конфлікти з колегами або підлеглими, які можуть підсидіти Стрільця", – каже астролог.

Тому цього місяця потрібно особливо уважно ставитися до свого здоров’я і не варто себе дуже сильно навантажувати, особливо на початку місяця.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти