Проблеми у відносинах і на роботі: у 4 знаків зодіаку в травні почнеться чорна смуга

3 травня 2023, 22:30оновлено 3 травня 2023, 23:29
Одним з найбільш невдачливих знаків зодіаку в травні стане Рак. Однак у нього з'явиться можливість виправити свої помилки.
жінка, гороскоп, знаки зодіаку
Названо 4 нещасливих знака зодіаку в травні 2023 року / Колаж фото ua.depositphotos.com

Травень 2023 року буде неймовірно складним і напруженим для деяких знаків зодіаку. У цей період можуть статися погані події. Справжня чорна смуга почнеться у 4 знаків зодіаку.

У цьому місяці невиключено, що у них почнуться проблеми на роботі, в сім'ї і навіть можуть дати про себе знати проблеми зі здоров'ям. Про це спеціально для Главреда розповів астролог Влад Росс у своєму гороскопі на травень 2023 року.

Гороскоп Рак на травень 2023

У травні 2023 року у Раків з'явиться можливість змінити своє минуле – виправити помилки, які призвели до незадовільних результатів. Робота над помилками допоможе Раку змінити своє життя на краще. Раку варто зробити перші кроки на зустріч і сказати близькій людині потрібні слова.

У Рака в середині травня можуть різко змінитися плани, особливо в кар'єрі. Представник цього знака повинен пам'ятати, що все, що не робиться, – на краще. Адже золоте правило психології говорить: якщо неможливо змінити ситуацію, потрібно змінити своє ставлення до неї. Важливо зберігати внутрішню рівновагу, а цьому сприятиме спілкування з цікавими людьми і читання книг. Відмінним вибором стануть старі романи, книги з психології або езотерики.

У травні у Рака можуть відбутися зміни в кар'єрі та фінансах. Йому соід згадати, що все нове – це добре забуте старе. Сприятливим буде повернення на старе місце роботи.

У фінансовому плані в травні у Рака все складеться благополучно. У другій половині місяця краще не присвячувати колег в свої ділові плани і особисте життя. Грошові питання в цей час будуть радувати Рака. Він навіть зможе приміряти на себе роль мецената – допомогти хорошій справі або людині, або ЗСУ.

Однак Ракам потрібно звернути увагу на комунікацію. Він ризикує бути неправильно зрозумілим. Можливі складнощі або плутанина з документами, що буде збивати Рака з пантелику.

В кінці травня Рак може отримати дуже вигідну комерційну пропозицію, грати в лотерею і вигравати, зробити вдалу покупку, особливо нерухомості, автомобіля або яхти.

Рака чекають зміни в особистому житті. Друга половина Рака нарешті зрозуміє те, що він давно намагався їй пояснити, від чого залежать їхні стосунки.

У побутовому плані травень буде сприятливим часом для облаштування будинку, ремонту, створення затишку і всього того, що в розумінні Рака означає домашнє вогнище.

Відносини Рака з дітьми будуть складатися переважно легко, але вони можуть попросити виконати дані раніше обіцянки. Іншими словами, в травні на Рака можуть накинутися діти зі словами: "Ти ж обіцяв!".

В останній декаді травня в любовній сфері може початися новий період, якщо Рак цього хоче. Всі події, що почалися в цей час, матимуть для нього доленосний, кармічний характер. Тому кармічні ситуації з партнерами будуть емоційними, тим більше, Венера буде в знаку Рака . Цей місяць буде сприятливим для сильної любові та залучення. Рак буде в травні на першому місці в плані любові.

У плані здоров'я Раку варто рівномірно розподіляти фізичні навантаження, не варто занадто багато бігати. Ймовірні травми, в тому числі спортивні. Якщо Рак відпочиває і приймає сонячні ванни, то слід ретельно подбати про захист від ультрафіолетових променів, тому що у Рака дуже ніжна шкіра. Раку доведеться бути уважнішими, щоб уникнути опіків шкіри і теплових ударів. Також несприятливий час для косметології. Санаторно-курортне лікування дасть хороший ефект. Сприятливо відправитися куди-небудь на грязі. Поїздки за місто і просто прогулянки на свіжому повітрі внесуть свою позитивну лепту. Відпочинок буде незабутнім. Раку потрібно збагачувати кров киснем.

Гороскоп Лев на травень 2023

Лев стане одним з невдах травня 2023 року, оскільки за його знаком буде продовжувати рух Чорний місяць, планета зради і негативу, тому місяць обіцяє бути складним. Леву в травні слід справлятися з усіма проблемами поодинці, оскільки йому буде важко донести до оточуючих свою точку зору. Прагнення стояти на своєму може викликати плітки і пересуди. Звернення в офіційні інстанції краще відкласти до середини місяця. Вкрай небажано починати нові справи, інакше вони будуть йти дуже погано. Краще зайнятися в цьому місяці вирішенням поточних питань – так буде більше можливостей найбільш ефективно проявити свої здібності. У травні Леву слід проявляти більше відповідальності і зібраності у всьому, оскільки тільки чарівності буде недостатньо для вирішення багатьох питань. У далеких поїздках виникатимуть перешкоди, і вони можуть негативно позначитися на суспільному статусі Лева.

В кар'єрі та фінансах Леву чекає досить напружений трудовий ритм, до знемоги. З одного боку, Лев зможе надихнути і зарядити своєю енергійністю колектив, але йому слід побоюватися перетрудитися, адже життєвих сил в цей період буде ледь вистачати.

Негативний період для Лева закінчиться в останній тиждень місяця.

Відчуття деякої скутості і підпорядкованості обставинам може завдати чимало неприємностей Леву в першій половині травня-2023, але апогей удачі буде в кінці місяця, тому на ці дні варто перенести всі активні дії.

У травні Леву слід уникати великих капіталовкладень. У цьому місяці також небажано оформляти кредити, оскільки виплати потім будуть здійснюватися з проблемами, або ж з Лева борги потім будуть вибивати кримінальні суб'єкти.

В особистому житті Лева назріли зміни, але поки все буде монотонно. Якщо Лев в пошуку свого ідеалу, йому належить зустріч з таким в найнесподіваніший момент. Піднесені почуття і поетичне натхнення спалахне не відразу. При першій зустрічі Льва оцінять по інтелектуальному рівню і здатності бути цікавим співрозмовником.

Сімейним Левам у травні 2023-го слід якомога більше часу проводити зі своєю сім'єю. В середині місяця дуже до речі буде допомога найближчих родичів.

По відношенню до дітей Леву слід бути строгим і справедливим, а також щедрим.

Щоб набратися сил і відновити здоров'я, Левам потрібно повноцінно відпочити за містом. Якщо немає дачі, то Леву варто взяти путівку в будинок відпочинку або в Туреччину. Потрібно намагатися проводити більше часу на свіжому повітрі. Слід остерігатися травм грудної клітини і переломів, особливо в останній декаді місяця, коли можливі ДТП і нещасні випадки – Марс (травмонебезпечна планета) увійде в знак Лева. Для Лева в травні будуть корисні загальнозміцнюючі настої на основі меду, соку часнику, шипшини. Небезпечно розважатися з вогнем і піротехнікою, варто звернути увагу на стан газової плити.

Гороскоп Діва на травень 2023

Для Діви травень 2023 року буде критичним місяцем, який пройде під знаком мінус. У цей період буде відчутно більше складнощів, разом з тим, зросте і кількість контактів, дзвінків і поїздок з ДТП і неприємними ситуаціями в дорозі. Діва в травні може зіткнутися зі зрадою, обманом, може надійти неправдива інформація, також Діву можуть "кинути" на великі суми грошей. Це не найкращий час для переходу з однієї роботи на іншу.

Діві в травні варто проаналізувати колишні зв'язки і без жалю розпрощатися з непотрібними, з її точки зору, знайомствами.

Фортуна буде прихильна в травні в плані дрібних справ. Сприятливо почати індивідуальні заняття або взяти окремі уроки. Варто відправитися за вигідною ціною з хорошими знижками в далекі подорожі.

На першу декаду травня не слід призначати важливі виступи, зустрічі, концерти. Контакти із зарубіжними компаньйонами потрібно перенести на кінець місяця, оскільки в першій декаді відбудеться місячне затемнення, яке не дуже сприятливо позначиться на Діві. Потрібно поцікавитися проблемами і турботами друзів – вони потребують допомоги Діви, а також приділити пильну увагу дому та сімейного вогнища-в цьому місяці буде важливо не порушувати зв'язок зі своїми традиціями і не сваритися з батьками.

В особистому житті близька людина Діви в травні найбільше буде бажати почути від неї запевнення в любові і відданості. Тому перша половина травня підходить для спільної участі в розважальних заходах – Діву з другою половиною можуть запросити на весілля, хрестини, іменини, і від їх відвідування відмовлятися не варто. Сім'я і шлюб зажадають від Діви відповідального ставлення. Важливо постаратися стримувати дані раніше обіцянки, що найкращим чином вплине на погоду в будинку.

Ближче до кінця травня ймовірні розбіжності з чоловіком або дружиною на побутовому грунті, тому Діві важливо контролювати емоції. У похід по магазинах краще вирушати разом, інакше Діва може щось не те купити.

Нормальна робота травної системи Діви в травні буде прямо залежати від емоційного стану. Можливе загострення гастритів, виразок та інших проблем зі здоров'ям. Корисними будуть різні заспокійливі засоби і процедури. Діві слід утриматися від вживання спиртних напоїв. З метою зниження ризику переломів потрібно частіше вживати продукти з високим вмістом кальцію.

Дивіться гороскоп на травень 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Гороскоп Водолій на травень 2023

У Водолія травень 2023 року пройде під знаком мінус. Водолію постійно в цьому місяці доведеться пам'ятати слово "треба". Травень буде нелегким періодом, адже народжені під знаком Водолія прагнуть бути вільними, а в цей час їх часто до чогось будуть примушувати, їм доведеться підкорятися обставинам.

У травні Водолія здивують приємні зустрічі зі старими знайомими, а також несподівані новини. Крім того, в житті представників цього знака раптово можуть з'явитися люди з минулого.

Зірки радять Водолію присвятити цей місяць банальним повсякденним справам і на роботі, і в побуті. Не варто приймати відповідальних рішень. Якщо є розлад у відносинах з дітьми або близькими, то зараз саме час їх налагодити. Водолію важливо знайти час для хобі, оскільки це його дуже надихне.

Цілком ймовірно, що в травні-2023 Водолію захочеться щось змінити в особистому житті, а також перетворити інтер'єр. В останній декаді травня потрібно йти до намічених планів і цілей, головне – не згортати на півдорозі, що Водолій робить досить часто. На ретроградному Меркурії Водолій зможе здійснити своє давнє бажання.

Якщо у Водоліїв є проблеми в особистому житті, то в травні 2023-го не варто затівати з'ясування стосунків з партнером, оскільки це невідповідний час. Нехай все йде своєю чергою, інакше відносини можна буде зруйнувати дощенту.

Ліжко Водолія в цьому місяці може зігріти коханець або коханка з минулого. А відносини з другою половиною будуть бурхливими і різноманітними, з феєрверками, але в підсумку Водолій зможе отримати те, чого хоче.

В цілому, напередодні літа в любовних відносинах Водолія все буде складатися набагато краще, ніж він припускав, адже Венера в середині травня буде прихильна до нього. Тому Водолій зможе насолодитися любовними зустрічами і відносинами саме в цей час.

В останній декаді травня слід уникати брехні, оскільки обмани Водолія будуть швидко і яскраво розкриті.

У травні-2023 Водолію в роботі і в фінансовому плані важливо пам'ятати, що ситуація обов'язково налагодиться. Все виправиться на користь Водолія, але тільки в другій половині місяця, тому що перша може бути абсолютно провальною. Тим більше, місячне затемнення в Скорпіоні буде істотно впливати на Водолія.

Особливих фінансових змін і втрат в травні у Водолія не передбачається, тому слід розраховувати на те, що вже є. Для нових комерційних справ і додаткових заробітків невідповідний час. Зараз не варто чекати нових проектів, бонусів, а ось на реально покладаються Водолію суми він може розраховувати, тобто на стабільність зарплати або оплати послуг. Але рядових витрат гаманця Водолія не вистачить його близьким. Цілком ймовірно, що витрати на побутові потреби в травні перевищать заплановану суму, тому потрібно бути дуже дбайливими, особливо в поїздках.

У травні-2023 у Водолія може погіршитися здоров'я - проявляться захворювання горла, щитовидної залози. Доведеться обмежити споживання спиртних напоїв або віддати перевагу менш міцним на зразок пива або сангрії. Це пов'язано також і з тим, що в другій половині травня у Водолія може бути вразливий шлунок.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти