Продовження війни і пожежі: астролог назвав найнебезпечніші моменти червня 2022

2 червня 2022, 06:09
2149
Будь-яку інформацію яка приходить в цей період потрібно ретельно перевіряти.
Гороскоп Червень 2022
Гороскоп на червень 2022 / depositphotos.com/

Кінець ретроградності Меркурія і його входження в знак Близнюків – одні з найбільш позитивних моментів першого місяця літа. Але ретроградність Сатурна і положення Марса в Овні зумовить продовження війни.

Астролог Влад Росс склав прогноз на червень 2022 року і зазначив, що із закінченням ретроградного Меркурія багато справ підуть краще і легше. До 5-6 червня краще не підписувати ніяких документів, договорів, не укладати важливих угод. У перші дні червня багато справ будуть гальмуватися і відкладатися. Це потрібно враховувати, вибудовуючи свої плани на місяць, особливо організовуючи поїздки – дорога в ці дні буде складатися не дуже легко. Далі, коли рух планети буде прямим, поїздки будуть складатися куди сприятливіше.

Меркурій в Близнюках

З 13 червня Меркурій входить в сузір'я Близнюків – свою "обитель" і пробуде там до 5 липня.

З 13 червня складеться прекрасний час для подорожей. Крім того, підвищиться інтелектуальна активність, а розумові процеси будуть протікати швидше. Люди в цей час будуть більше спілкуватися, знайомитися, обмінюватися новинами. У період, коли Меркурій в Близнюках, краще вдаватимуться зустрічі, поїздки, а новини будуть поширюватися набагато швидше. У цей час можна навіть починати вести переговори. При Меркурії в Близнюках складається найкращий час для складання іспитів.

Але слід пам'ятати, що при Меркурії в Близнюках інформація буде не тільки швидко схоплюватися, але і швидко вивітрюватися. Тому після 13 липня глибини людського розуміння може не вистачати.

Крім того, будь-яку інформацію, яка буде приходити в цей час, краще перевіряти. Оскільки Близнюки - це не дуже серйозний знак зодіаку, тому легко буде прийняти бажане за дійсне або пропустити важливі деталі, особливо якщо почуєте інформацію не з перших рук.

Молодик 30 травня

Молодик 30 травня відкриває початок червня. Тому останні два дні травня і перші дні червня - час, сприятливий для побудови нових планів, продумування нових проектів, поїздок з метою навчання, відвідування тренінгів і семінарів. 1-2 червня сприятливо складати нові програми навчання, особливо якщо ви давно щось намітили і хочете повернутися, щоб переробити старий матеріал - на ретроградності Меркурія прекрасно починати повторне навчання.

читайте такожГроші потечуть рікою: астролог назвав найбільш грошові дні в червні

Ретроградність Сатурна

На початку місяця 5 червня почне свій ретроградний рух Сатурн. Це може позначитися на продуктивності роботи: почнуть гальмуватися всі справи, рух до мети сповільниться. Але, крім іншого, сповільняться і війни, тим більше, гальмування Сатурна відбудеться в знаку Водолія, що точно вказує на зниження інтенсивності військових дій. Причому це станеться, незважаючи на те, що Марс в Овні. Зате положення Марса, планети вогню і війни, зумовить продовження війни. Іншими словами, ніяка війна в червні не завершиться, ситуація буде і далі нагнітатися.

Крім цього, буде безліч пожежонебезпечних ситуацій. Плюс червень обіцяє бути дуже спекотним місяцем. Може бути багато пожеж, вибухонебезпечних ситуацій, багато вогню. І все це може навіть не стосуватися війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти