Продуктів харчування достатньо: як працюють в умовах воєнного стану великі торговельні мережі

24 лютого 2022, 14:03
100
Сільпо і АТБ запевняють - вони роблять все, щоб полки не залишалися порожніми.
супермаркет, Продукти, магазин
/ УНІАН

FozzyGroup, яка володіє торговими мережами Сільпо, Траш і пр., заспокоїли громадян - вони роблять все, щоб запобігти дефіциту: "Українці, ми сповнені болем, але нам допомагає віра в нашу державу і у нашу з вами витримку. І потреба працювати для всіх нас. Наше основне завдання зараз забезпечити роботу магазинів, логістики, виробництва продуктів, поштових сервісів та банку.

Намагаємося, щоб сьогодні максимум магазинів працювали у звичайному режимі. Найважливіше для нас, щоб наші співробітники і гості були в безпеці, тому деякі магазини сьогодні не будуть працювати. Про те, які працюють і за яким графіком будемо оперативно повідомляти у соціальних мережах та на гарячих лініях торгових мереж. Ми робимо все можливе для того, щоб у максимальної кількості українців залишався доступ до продуктів.

Ми працюємо в Україні. Ми живемо в Україні. І ми залишаємося тут. Зробимо все, щоб бути країні максимально корисними".

відео дня

Корпорація АТБ також дала офіційну заяву: ".В умовах, що склалися, корпорація "АТБ" працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі. Магазини торговельної мережі "АТБ" забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особовим контролем.

Керівництвом компанії розроблені відповідні плани дій при загострені ситуації, в першу чергу у районах прямого озброєного зіткнення. Працює створений оперативний штаб, проводиться погодинний моніторинг подій. Введені додаткові посилені заходи безпеки, щодо можливої необхідної евакуації співробітників компанії.

Звертаємося та закликаємо всіх наших покупців, колег та партнерів: зберігайте спокій та не піддавайтесь паніці! Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога!За нами правда, за нами перемога!"


Нагадаємо, Росія після звернення ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР" атакувала Україну.

Верховна Рада проголосувала за введення на всій території України воєнного стану. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти