Прогноз астролога Влада Росса: три знаки зодіаку, на які у квітні-2023 чекають великі зміни

4 квітня 2023, 11:35оновлено 4 квітня 2023, 12:58
Влад Росс розповів, у яких знаків зодіаку в середині весни 2023 року круто зміниться життя.
 Трьом знакам, за словами астролога Влада Росса, потрібно чекати на важливі зміни у квітні 2023 року
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам квітень-2023 принесе великі зміни в роботі та коханні / Главред

Для трьох знаків зодіаку квітень 2023 року стане дуже важливим періодом, оскільки в їхньому житті відбудуться грандіозні зміни, причому на краще. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перший знак зодіаку, у якого багато що зміниться в середині весни, за словами астролога, – це Скорпіон.

"У цього знака все буде змінюватися калейдоскопічно. Це обумовлено тим, що на головній планеті Скорпіона – Плутоні – 20 квітня відбудеться сонячне затемнення. Плутон просто переверне з ніг на голову все життя Скорпіона. А оскільки ця планета буде перебувати в зеніті гороскопу Скорпіона в домі кар'єри, великих змін варто чекати саме в роботі. Несподіване піднесення, просування кар'єрними сходами, зміна роботи, а, відповідно, реалій життя – все це чекає на Скорпіона в квітні", – зазначив Влад Росс.

Астролог додав, що середина весни для Скорпіона стане свого роду точкою біфуркації.

Другим знаком, життя якого перевернеться в квітні, за прогнозом астролога, стануть Близнюки.

"Для Близнюків середина весни – це неймовірно позитивний період, що пов'язано з перебуванням Венери в їхньому знаку зодіаку. Близнюкам варто готуватися до великих змін в особистому житті, ділових і партнерських стосунках. Крім того, на них просто "нападуть" гроші, особливо в другій половині квітня і в травні. На Близнюків чекає велика удача", – запевнив Влад Росс.

Третій знак, якому, на думку астролога, слід готуватися до великої удачі та серйозних змін у квітні-2023, – це Водолій.

"Середина весни – це дуже хороший період для Водолія. На нього чекає велике щастя в творчих проектах і особистому житті. У житті представників знака з'явиться спонсор або покровитель. Також саме в цей час Водолій зустріне неймовірне кохання – такого ще не було в його житті", – прогнозує Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав детальний прогноз на квітень 2023 року і розповів, для яких справ буде сприятливим цей місяць, а за які справи, навпаки, краще не братися. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на квітень для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти