Прогноз на грудень-2021 від астролога Влада Росса: що можна і чого не можна робити цього місяця

30 листопада 2021, 10:50оновлено 1 грудня 2021, 17:14
Грудень буде більш спокійним і приємним, аніж листопад, але і в останній місяць року за певні справи потрібно братися з обережністю.
Астролог розповів, якими справами варто зайнятися в грудні 2021-го
Астролог Влад Росс розповів, до чого готуватися в грудні 2021 року

Грудень 2021 року обіцяє бути вельми сприятливим періодом. Останній місяць року буде набагато спокійнішим і благодатнішим, ніж попередній період. Зокрема, залишаться позаду ті жахливі катастрофи, які траплялися в листопаді: смертоносні ДТП в Харкові, автобус у Болгарії, що згорів, коли загинуло 40 осіб. Якщо листопад наліво і направо косив життя, то в грудні нічого подібного не буде, і все почне складатися більш-менш нормально. Навіть незважаючи на те, що 4 грудня очікується сонячне затемнення.

Грудневе сонячне затемнення буде гармонізуючим. Його не можна назвати напруженим або істотно трансформуючим, оскільки "коридор затемнень", що почався 19 листопада, може бути використаний для прибирання з життя всього непотрібного і неважливого.

Після 4 грудня почнеться більш вдалий період, коли варто задуматися про майбутнє і почати будувати плани.

Напружених і травмонебезпечних транзитів у грудні особливо не передбачається – навпаки, енергія планет буде поєднуватися гармонійно. Планети будуть складатися в приємні конфігурації, які будуть надавати нові шанси.

Єдиний складний аспект – жорсткий квадрат Урану та Сатурна 24 грудня. Тому 23-25 грудня краще утриматися від подорожей літаками, оскільки можливі авіакатастрофи, а також поїздок на далекі відстані. По суті, це єдиний катастрофічний період місяця, але він буде нетривалим.

Меркурій цього місяця рухатиметься знаком Стрільця до 13 грудня, а після перейде в Козерога. Тому в першій половині місяця буде величезне бажання багато спілкуватися, їздити, змінювати обстановку, дізнаватися щось нове. Однак у ці дні є ризик сказати щось зайве або отримати безліч непотрібної інформації. У цей період важливо дозувати інформацію, яку доносите, обмірковувати кожне слово, особливо якщо спілкуєтеся на серйозні теми або проводите важливі переговори. Краще в першу половину місяця не бути занадто оптимістичними, не довіряти малознайомим людям, особливо поблизу 7 грудня.

Взагалі, 6-8 грудня краще нічого нікому не обіцяти, поки не будете точно впевнені, що зможете виконати обіцянки. Також не вірте в ці дні тим, хто обіцяє швидке збагачення.

У другій половині місяця, коли Меркурій увійде в Козерога, розмови і спілкування в основному будуть вестися на важливі і серйозні теми. На цей період варто призначати значущі переговори, пов'язані з кар'єрою, роботою і професійною діяльністю.

Взагалі, 13-19 грудня – самий багатообіцяючий і чудовий період для будь-яких бізнес-справ і проектів. У цей період буде більше бажання спілкуватися по суті, змістовно, а не вести розмови ні про що і витрачати час на зайве спілкування. Стане складніше когось у чомусь переконувати, тому слід запастися "залізобетонними" аргументами.

Також при входженні Меркурія в Козерога добре починати будівництво.

Сонячне затемнення 4 грудня відбудеться о 9:33 за київським часом у знаку Стрільця і співпаде з молодиком. Воно буде акцентувати увагу космічної погоди на поїздках, подорожах, освіті, новій важливій інформації, тому варто завершувати всі справи, пов'язані з цими сферами, і складати іспити. Молодик стане дверима в майбутнє і підказкою про те, що на нас чекає і куди краще направляти свої сили і енергію.

На щастя, на території України, Білорусі, Росії та Європи сонячне затемнення спостерігатися не буде, а це означає, що нічого страшного у нас не станеться. Його можна буде бачити в Антарктиді, тому постраждати від його впливу можуть хіба що пінгвіни.

Знак Стрільця пов'язаний із постановкою цілей, тому в грудні непогано поставити перед собою цілі та завдання на майбутнє. Символічно і те, що буде робитися під кінець року. Не варто забувати і про підведення підсумків, і про аналіз попереднього досвіду – без цього можна не врахувати старі помилки і наступити в майбутньому році на ті самі "граблі". Отже, знання і досвід у грудні матимуть важливе і навіть першорядне значення. На перший план вийдуть питання світогляду і релігії, ви можете почати навчатися чомусь новому, записатися на тренінг.

Напружений аспект Марса і Юпітера в карті молодика говорить про те, що важливо розраховувати свої сили і не переоцінювати їх. Ви можете відчути, що у вас багато колосальної енергії, але на справі її може не вистачити.

Крім того, коли спостерігається напружений аспект Марса і Юпітера, спалахують протести і майдани. Тож у грудні суттєво зросте ймовірність таких подій. Ситуація може почати розгойдуватися вже з 1 грудня, але до 7-8 грудня протести можуть розвернутися в повній мірі. Протести можуть охопити в тому числі Росію, де люди виступлять проти QR-кодів і путінського цифрового тероризму.

Крім того, сонячне затемнення 4 грудня буде останнім затемненням на осі циклу Близнюки – Стрілець. І, якщо в цьому році нам пощастило, й ми змогли уникнути фінансової кризи, то в подальшому, коли затемнення будуть відбуватися на осі Телець – Скорпіон, на світ точно очікує фінансовий колапс. Тому вже зараз слід підготуватися до непростих часів, зокрема, я б радив скинути гривню і рубль і закупити долар.

Якщо в 2021 році активно накопичувалися знання, йшов процес вивчення чогось нового, то в 2022-му прийде час застосувати всі ці знання і навички на практиці, щоб заробляти гроші.

Ділова активність

Марс, планета ділової активності, 13 грудня переміститься зі Скорпіона в Стрільця. Якщо Марс у Скорпіоні в листопаді нагнітав жах і напруженість через загрозу військових дій, то Марс у Стрільці змінить ситуацію – все буде вирішуватися переговорами, причому часто на світовому рівні.

Тож саме після 13 грудня Байден і Путін проведуть переговори. Швидше за все, особиста зустріч не відбудеться – вони проведуть віртуальну конференцію і вирішать низку нагальних проблем дипломатичним шляхом. Їхня розмова, найімовірніше, відбудеться на початку січня.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Після входження Марса в знак Стрільця, з'явиться більше можливостей і відкриється більше доріг. Якщо ви до цього інтенсивно і важко працювали, при входженні Марса в Стрілець роботи може стати більше, але вона буде виконуватися вже без такого надриву і напруги, як це було в листопаді.

Грудень – сприятливий час для розширення і розвитку бізнесу, побудови нових планів і постановки цілей.

7-9 грудня краще не займатися жодними важливими справами, тому що 8 грудня буде жорстка квадратура між Марсом і Юпітером. У ці дні слід утриматися від укладення угод і підписання договорів. Також не варто використовувати ці дні для початку рекламних кампаній.

Також 15 грудня Венера практично зупинить свій рух, тому в другій половині місяця не можна підписувати партнерські договори і запускати спільні партнерські проекти.

Гроші

У фінансових справах у грудні, можливо, доведеться пройти деякі випробування, адже Венера, пов'язана з грошима, з 19 грудня буде в ретроградному русі. А 15-19 грудня можна навіть назвати найстрашнішим часом, оскільки Венера буде статичною. До речі, тому в ці дати не можна ні фарбувати волосся, ні стригтися, ні робити пластичні операції, тим більше, на грудях – жодна подібна процедура не піде на користь.

При ретроградному русі Венери купувати будь-що протипоказано. А в дні статичної Венери краще взагалі сісти на жорстку дієту, залишивши порожнім холодильник і утримавшись від будь-яких витрат, тим паче, великих.

У ці дні не варто здійснювати жодних банківських операцій, інакше гроші десь "застрягнуть", і не починати рекламних кампаній.

Крім того, постарайтеся купити всім подарунки на Новий рік до 15 грудня, тому що подарунки, куплені пізніше, не принесуть удачу ні вам, ні вашій родині: купите телевізор – він зламається, купите гаджет – він обов'язково загубиться. Тому про подарунки краще подбати заздалегідь.

Любов і стосунки

У грудні буде саме час переглянути свої цінності в любові і стосунках, тому що в Козерозі поєднається Венера, планета любові, з Плутоном, планетою трансформації, в тому числі любовних цінностей. Всередині кожного з нас у цей час можуть кипіти пристрасті, емоції, особливо у представників знака Рака або Козерога.

Грудень не буде надто сприятливим для зав'язування нових відносин, особливо друга його частина. Оскільки є ризик зустріти людину, яка сильно захопить вас, але через час пристрасть вщухне, і ставлення до цієї людини повністю зміниться. Тому, якщо і заводити якісь нові стосунки, то робити це потрібно в першій половині місяця.

У другій половині місяця можна хіба що повертати колишніх коханих або чоловіків та дружин. Тому, якщо хочете повернути колишню дружину – дійте в другій половині грудня, і під Новий рік, під ялинку, вам це вдасться.

15 грудня Венера практично зупинить свій рух. До цієї дати, тобто в першу половину місяця, можна вступати в шлюб і укладати ділове партнерство, а в другій – цього категорично робити не можна. Хіба що можна реєструвати повторно шлюб з тією ж самою дружиною або тим же чоловіком, з ким раніше ви встигли розлучитися.

15-22 грудня будь-які нові знайомства можуть виявитися невдалими. Відносини, розпочаті в ці дні швидко зайдуть у глухий кут.

Після того, як Венера вийде зі статики, тобто після 22 грудня, ситуація стане легше. І тут варто задуматися про те, що саме ви хочете змінити в своїх відносинах: повернути колишню романтику або пристрасть, оновити почуття, закрити застарілі проблеми у відносинах – все це можна буде зробити саме після 22 грудня.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Поїздки та подорожі

На відміну від катастрофічного листопада, грудень-2021 буде прекрасним місяцем для подорожей. Фактично весь місяць ви можете сміливо вирушати в дорогу і літати на літаках, крім хіба що 23-25 грудня, коли буде жорсткий квадрат Урану і Сатурна.

Сонце і Меркурій будуть рухатися знаком Стрільця, а тому більшість днів будуть вдалими для поїздок. Вони ж виділять тему навчання, подорожей і будуть направляти думки і бажання саме в ці сфери. Якщо у вас давно зріли плани змінити обстановку, то грудень – прекрасний час, щоб залишити такі країни, як Україна, Росія і Білорусь.

Сприятливі дати для поїздок:

  • до водойм, до моря – 10-11, 19-21 і 31 грудня;
  • у будинки відпочинку та санаторії – 10-11, 19-21 грудня;
  • у гори – 5-6, 9 грудня;
  • у відрядження та ділові поїздки – 12-13, 17-19 грудня;
  • на семінари, тренінги – 17-19, 27-28, 31 грудня.

Найбільш несприятливі дати для поїздок – 1-4, 7-8, 23-25, 30 грудня.

Небезпеки місяця

Складним транзитом місяця стане жорсткий напружений квадрат Сатурна і Урану. Цей транзит не описує якісь дрібні впливи, а більше пов'язаний із загальною атмосферою цього періоду, коли зміни неминучі, але відбуваються через великі труднощі і перешкоди.

У зв'язку з цим може скластися незвичайна ситуація в Росії: можливо все, аж до змови проти Путіна. Тому що обидві планети керують країнами-Водоліями, а серед них – Росія. Цілком можливо, що "вежі Кремля" нарешті прийдуть до думки, що вже час повалити застарілий устрій суспільства у вигляді путінського режиму.

4 грудня – сонячне затемнення. Воно, з одного боку, може нас підвести до отримання нових знань, але з іншого – поблизу затемнення, 1-7 грудня, не варто йти на ризики, наражатися на небезпеку, робити операції, одружуватися.

Напружений аспект Марса і Юпітера 7-9 грудня також обіцяє складні ситуації, особливо у вигляді бунтів і майданів.

Статичність Нептуна, який буде розвертатися з ретроградного руху в директний, триватиме майже весь місяць. Через це можуть бути помилкові, розмиті, незрозумілі ситуації, обмани, непорозуміння. Особливо – в першій половині місяця, 4-12 грудня. Будьте обережні з будь-якими документами, знайомствами. Є небезпека піддатися чужому впливу, прийняти бажане за дійсне, розчаруватися. Крім того, існує небезпека отруєння.

Повний Місяць на нас чекає 19 грудня, о 6:35, в 28-му градусі Близнюків, який пов'язаний із просторами землі. У цей день добре вести справи, пов'язані з землею: проводити посадку культур, які можна саджати в зиму, реєструвати землю. Увечері цього дня Венера стане ретроградною, тому до того потрібно встигнути зробити всі потрібні вам операції із землею.

***

У грудні рекомендується: замислюватися про сенс життя; читати, дивитися і дізнаватися нове; розважатися і бути легкими на підйом; їхати, емігрувати; подорожувати, планувати важливі поїздки і бізнес-тури; підводити підсумки, аналізувати минулий досвід; розумно підходити до витрат, а після 20-го числа краще максимально економити; переглядати старі відносини і партнерські домовленості.

У грудні не рекомендується: шкодувати про минуле або сумувати про те, що з вашого життя пішло безповоротно; намагатися осягнути неосяжне і багато обіцяти; повертати коханих, якщо при цьому ви не можете щось змінити (наприклад, місце проживання); реєструвати шлюби і укладати важливі партнерські угоди, особливо в третій декаді місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти