Простіше вже нікуди: як відмити духовку за допомогою лимона

29 червня 2023, 13:20
1084
Коли вам наступного разу потрібно відмити духовку, спробуйте цей дивовижний хитрий спосіб з лимоном.
Як очистити духовку за допомогою лимона
Як очистити духовку за допомогою лимона / Колаж Главред, фото: скріншот з відео

Очищення духовки-завдання, яке багато хто з нас відкладає на потім через складність і безліч хімічних засобів. Однак, ми пропонуємо вам дивовижний і натуральний спосіб, який допоможе вам впоратися з цим завданням без зайвого клопоту і шкідливих речовин.

Все, що вам знадобиться, це лимон і миска з водою.

Як використовувати лимон і миску з водою для очищення духовки?

Все дуже просто. Спочатку попередньо розігрійте духовку до низької температури, щоб полегшити процес очищення. Потім на нижню решітку поставте миску з водою і додайте в неї кілька гуртків свіжого лимона. Лимонна кислота і пар води почнуть діяти, розм'якшуючи і відшаровуючи нагар і бруд.

відео дня
Як відмити духовку за допомогою лимона
Як відмити духовку за допомогою лимона / скріншот з відео

Залиште духовку з лимоном і мискою з водою на деякий час, щоб пар проник всередину і допоміг відокремити забруднення від стінок і поверхонь. Після цього, використовуючи м'яку губку або ганчірку, акуратно протріть всі внутрішні поверхні духовки. Забруднення повинні легко видалятися завдяки дії лимона і пара води.

Що робити далі?

Не забудьте також протерти дверцята і зовнішні поверхні духовки. Після очищення протріть всі поверхні сухою ганчіркою або паперовим рушником. В результаті ви отримаєте чисту і блискучу духовку без використання агресивних хімічних засобів.

Цей спосіб очищення духовки має кілька переваг. По-перше, він натуральний і безпечний для здоров'я, оскільки не вимагає використання хімічних речовин. По-друге, лимон приємно освіжає і усуває неприємні запахи в духовці. По-третє, процес очищення стає більш простим і ефективним завдяки дії лимонної кислоти і пари води.

Дивіться відео про те, як очистити духовку за допомогою лимона:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти