Проскочити не вдалося: в Індії літак застряг під пішохідним мостом

4 жовтня 2021, 00:51
Водій, який перевозив літак, не зміг належним чином розрахувати висоту повітряної машини і моста.
Проскочити не вдалося: в Індії літак застряг під пішохідним мостом
Літак застряг посеред траси в Делі / Фото: Twitter / Deepak Sharma

Вранці 3 жовтня в соціальних мережах стало популярне відео, на якому видно, як біля аеропорту Делі посеред траси застряг цивільний літак. В аеропорту пояснили, що водій не розрахував висоту авіасудна.

Як наголосили на аеродромі, це старий, списаний авіакомпанією літак. Його вже продали. У цей момент його без крил перевозив водій нового власника, який не зміг розрахувати висоту літака і моста, пише The Times of India.

На опублікованому відео можна побачити транспортні засоби, які їдуть по одній стороні шосе, тоді як іншу значною мірою блокує літак. Ніс літака і його половина змогли проїхати під мостом. Хвіст та інша частина – безпомічно застрягли.

Що надалі будуть робити з літаком – наразі на аеродромі не пояснили.

Раніше на відео потрапило епічне ДТП у Києві. У столиці на Севастопольській площі пасажири штовхали тролейбус, а він врізався в Nissan, який намагався об'їхати громадський транспорт. Ймовірно тролейбус поламався, і добрі самаритяни вирішили допомогти водієві.

Також вірусним стало відео з Нідерландів, де козел й півень врятували курку від яструба, який напав на курочку і намагався забрати її з собою. У підсумку господарські тварини здобули перемогу і розійшлися по своїх кутах, а хижак полетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти