Пробач, прощавай: топ-5 знаків зодіаку, які йдуть від коханих назавжди

6 квітня 2023, 11:43
Двічі в одну річку - це не про них. Такі знаки зодіаку до колишніх не повертаються практично ніколи, хоч і можуть шкодувати про це роками.
знаки зодіаку які ніколи не повертаються
Знаки зодіаку які ніколи не повертаються до минулих відносин / flickr.com (Nicola Albertini / glenda Rodriguez)

Дати другий шанс для деяких знаків Зодіаку рівносильно зраді самого себе. Інші ж просто в коханні завжди роблять ставку на себе, тому заздалегідь огороджують себе непробивним коконом. Треті - ніколи не розчиняються в партнері настільки, щоб не знайти дорогу назад.

Главред розповість, які знаки зодіаку ніколи не повертаються до минулих відносин, навіть якщо в душі згоряють від бажання возз'єднатися з колишніми.

Горді Козероги часто страждають від власних принципів: для них кінець означає кінець, без винятків. Навіть якщо дуже хочеться повернутися. Навіть якщо вони розуміють, що втрачають любов свого життя. Крім того представники цього знака зодіаку завжди розуміють реальні причини розставання. І, будучи реалістами (або бажаючи такими здаватися), вони переконують себе, що люди не змінюються, тому ніяка "робота над помилками" не виправить відносин, які дали тріщину. Тому вважають за краще тікати від коханих назавжди, щоб до кінця життя зберігати в серці їх світлий образ.

відео дня

Близнюки не повертаються до минулих стосунків з однієї простої причини - вони дуже швидко відпускають ситуацію. Який сенс страждати по тому, хто не хоче тебе бачити поряд з собою? За це експартнери на них навіть ображаються - цей знак зодіаку не страждає тижнями, місяцями, роками по коханню, що завершилося, а обтрушуються і просто рухаються далі. На колишніх коханих Близнюки часто не тримають зла - вони завжди готові їх пробачити, і навіть підтримувати дружні стосунки. Але своє серце їм надалі ніколи не відкриють.

Розрив для Левів - особиста образа, особливо якщо ініціатором були не вони. Уражене самолюбство ніколи не дозволить їм повернутися до колишніх, тому розраховувати на це не варто ні зараз, ні в далекому майбутньому. Більш того, з цього знака зодіаку виходять найгірші екси - вони будуть постійно спливати в житті своїх колишніх обранців, щоб продемонструвати, як вони щасливі. І роблять це Леви з особливою помпою і винахідливістю. Так що ні, ці представники зодіакального кола повернути коханих не намагаються, але і повністю з їхнього життя не йдуть - злегка відкривають двері в минуле, щоб переконатися, що за ними все ще страждають.

За всією зовнішньою холодністю Тельця ховається ранима натура, тому розриви вони переживають довго і болісно. А так як ці знаки зодіаку цінують комфорт, то пробачити людину, яка прирікда їх на такі муки, вони не можуть. І до нових відносин після цього вони не будут готові дуже довго. Тому тих, хто заподіює їм біль, особливо біль сердечну, вони викреслюють зі свого життя вкрай рішуче, і другого шансу від них не дочекаєшся.

Водолії поважають власну свободу і свободу партнерів, тому їх рішення розлучитися приймають максимально серйозно. Вони навіть притримають за вами двері, поки ви будете йти. Але будьте впевнені, за вашою спиною їх зачинять дуже голосно. Емоційний ресурс на рефлексію і нескінченні роздуми про те, а чи правильно вони вчинили, ці знаки зодіаку вважають за краще не витрачати, так як не бачать в цьому абсолютно ніякого сенсу. Навіщо тримати людину, яка хоче піти? А якщо хочуть піти самі Водолії, то озиратися вони точно не стануть: з поваги до колишнього коханого вони вважають, що не мають морального права давати йому хоч примарну, але надію.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти