Простий психологічний тест: як по стилю одягу дізнатися про характер людини

6 березня 2023, 13:16
Одяг може розповісти про ваш характер. Саме за стилем можна визначити, яка ви людина, як ставитеся до життя і що ставите на перше місце.
жінка, чоловік, стиль одягу
Як визначити характер людини по стилю одягу / Колаж фото Instagram

Кожна людина особлива і це проявляється не тільки в зовнішньому вигляді, але й у вподобаннях, характері, цілях, переконаннях. Всі ми по-різному дивимося на світ і розставляємо пріоритети.

Наше ставлення до життя повністю відбивається на нашому характері. Однак ні для кого не секрет, що дуже мало людей показують свої справжню оболонку на першому знайомстві. Більшість людей хоче справити гарне враження і показати себе з кращого боку.

Але як же дізнатися справжній характер людини і її погляди на життя навіть на першій зустрічі. Виявляється, що на це може вказати стиль одягу людини. Далі ми розберемося, які ж є стилі одягу і що вони розкажуть про людину.

Спортивний стиль

жінка, стиль одягу
Як визначити характер людини за стилем одягу / фото Instagram

Жінки і чоловіки, які люблять носити худі, світшоти, кросівки, кеди, спортивні штани, цінують комфорт і зручність. Такі їх образи в більшості випадків навіть не мають відношення до роботи. Вони мають неймовірно простий характер і шукають людей, схожих на себе. Тоді в спілкуванні не буде відчуття напруги.

Люди, які люблять спортивний стиль, досить прямолінійні. Вони не приховують свої почуття і емоції, відразу говорять те, що думають. Попри те, що з ними дуже легко дружити і спілкуватися, самі вони рідко проявляють ініціативу.

Кежуал

чоловік, стиль одягу, чоловічий костюм
Як визначити характер людини за стилем одягу / фото Instagram

Любителі такого стилю балансують між зручністю і трендами. Вони вдало міксують в своїх образах максимально прості речі з неймовірно модними. Найчастіше в образах класичні піджаки поєднуються з топами, футболками, джинсами і кедами.

Такі люди відкриті і легкі в спілкуванні. Вони чудово працюють і дуже весело відпочивають. Найчастіше у жінок є багато шанувальників, адже від неї віє легкістю. Але їм подобається, щоб їх постійно завойовували і доводили свою любов.

Що стосується чоловіків, то вони є душею компанії. У них завжди знайдеться час для улюбленого хобі або друзів. При цьому вітряними їх не назвеш, вони серйозно ставляться до розв'язання сімейних питань.

Класичний стиль

Елементами класичного гардероба є сорочки, туфлі, костюми, для дівчат спідниці-олівець, туфлі-човники, жакети.

чоловік, стиль одягу, чоловічий костюм
Як визначити характер людини за стилем одягу / фото Instagram

Якщо мова йде про чоловіка, то вони неймовірно цінують порядок і точність у всьому - на роботі і вдома. Вони цілеспрямовані, працьовиті і легко досягають висот в кар'єрі. Друзів у них не так вже й багато. Найчастіше це колеги. Для таких чоловіків робота завжди на першому місці.

жінка, стиль одягу
Як визначити характер людини за стилем одягу / фото Instagram

Що стосується жінок, то вони кар'єристки, які знають собі ціну. Такі представниці прекрасної статі все тримають під своїм контролем. Вони, як і чоловіки, хочуть бути успішними в своїй сфері діяльності, досягають висот в кар'єрі і навіть відкривають свій бізнес. На етапі свого кар'єрного зростання вони будуть фокусуватися на роботі, а любовні стосунки будуть відходити на другий план. Лише потім такій жінці може захотітися припинити контролювати все навколо і приділити час собі і коханню.

Останній писк моди

Тут мова йде про чоловіків і жінок, які стежать за модними трендами. Вони люблять купувати речі знаменитих дизайнерів і точно не підуть на шопінг в мас-маркет або на базар.

Таким людям важливо виглядати краще за всіх. Вони хочуть виділятися і можуть славитися навіть епатажними нарядами. Вони будуть шукати для себе таких же людей. Такі модники вимагають індивідуального підходу.

Романтичний стиль

жінка, стиль одягу
Як визначити характер людини за стилем одягу / фото Instagram

Дівчата, які люблять такий стиль, виглядають дуже жіночно. Вони зазвичай не приймають самостійно серйозні рішення, адже хочуть бути за чоловічим плечем. Часом вони можуть навіть створити враження наївної людини.

Рокерський стиль

байкер, рокер, чоловік
Як визначити характер людини по стилю одягу / фото ua.depositphotos.com

Такі чоловіки і жінки найчастіше носять шкіряні куртки-косухи, штани з шипами або заклепками, масивні черевики. Вони любителі веселощів і вечірок. Такі люди не можуть сидіти на одному місці і точно не хочуть загрузнути в побуті. Вони хочуть екстриму, часом навіть небезпеки. Замість автомобіля вони будуть їздити на мотоциклах.

Раніше Главред розповідав про те, що означає ваш улюблений колір і як визначити характер за кольором.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти