"Путін - бісексуал": астролог розповів, з ким диктатор проведе останні роки свого життя

5 вересня 2022, 08:36
Зараз найближчою жінкою для Путіна є Анна Нетребко, каже астролог.
Володимир Путін, Влад Росс
Коханку Путіна може замінити коханець / Колаж Фото УНІАН, Главред

Російському диктатору Володимиру Путіну вже багато років приписують любовний роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Однак крім головної коханки у Путіна були паралельно й інші жінки. Але насправді Путін може бути бісексуалом. Про це в ексклюзивному коментарі Главреду заявив відомий астролог Влад Росс.

Він додав, що по своїй натурі "Путін не є абсолютним чоловіком в ліжку".

"Йому досить вказати пальцем на кого завгодно, і вона (або він) тут же опиниться в його ліжку. Путін - бісексуал. Він - не чоловік в абсолютній своїй іпостасі. У гороскопі Путіна проявлений Чорна Місяць, і він пов'язана з палацом. Звідси - і його тяга до сибаритства, гедонізму, сексуальної розбещеності", - сказав Влад Россі.

Він також додав, що останній рік він живе разом з гімнасткою, однак це не Аліна Кабаєва, а Анна Нетребко.

"Якщо порівняти Кабаєву і Нетребко, то чисто візуально вони дуже схожі. Такий типаж жінок, як Кабаєва – типова Тельчиха, йому дуже подобається. У Аліни Кабаєвої в гороскопі Марс в з'єднанні з його Юпітером, планетою щастя, тобто у неї з Путіним все зійшлося, вони дуже підходять один одному. Її Сонце, Місяць і Меркурій – в Тельці, тобто вона – Типовий Телець. Її Марс знаходиться у нього в будинку сім'ї і матері, що говорить про те, що Кабаєва просто повинна була стати матір'ю його дітей. У них колосальна сексуальна сумісність. З'єднання його Чорного Місяця з Марсом Кабаєвої означає Щастя в сексуальності. Путін - збоченець, у нього купа дружин, коханок і коханців", - додав астролог.

Астролог вважає, що саме Анна Нетребко зараз є найближчою жінкою для Путіна. Але останні свої дні він проведе не в її обіймах. Влад Росс не виключив, що "героєм цього роману", може стати чоловік.

Нагадаємо, колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що Путін і Кабаєва насправді хороші друзі і вони нібито ніколи не були парою. Він переконує, що ці чутки про їхній роман розганяє сам Кремль. За даними Пономарьова, у Кабаєвої дійсно є діти, проте їх біологічним батьком Путін нібито не є.

Також з'явилася інформація про те, що Путін ховає Кабаєву на віллі в Туреччині. Про те, що Кабаєва переховується саме там, днями розповів у своєму черговому відео на YouTube колишній однокурсник російського президента і радянський розвідник Юрій Швець, посилаючись на інформацію від своїх джерел.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти