Путін не рятуватиме Медведчука і не відчуває до свого кума жодних сентиментів – астролог

12 листопада 2021, 06:50
Влад Росс переконаний, що Віктор Медведчук для Путіна – така сама шахова фігура, як і тисячі інших людей, яких він поклав у Чечні й на Донбасі.
Астролог розповів про подальшу долю Медведчука
Астролог спрогнозував, скільки Медведчук буде під арештом / Reuters

Президент Російської Федерації Володимир Путін не поспішатиме рятувати від в'язниці свого кума Віктора Медведчука, якому оголошено кілька підозр. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, Медведчуку залишилося недовго залишатися в Україні, але, поки він тут, він увесь час буде перебувати під домашнім арештом.

"Думаю, Медведчук буде жити в Криму. Його не посадять, а на когось обміняють, швидше за все, на полонених, які зараз знаходяться в "Л/ДНР". Було б цілком резонно поміняти цих людей на кума Путіна... А так, Медведчук буде продовжувати сидіти під домашнім арештом доти, доки Зеленський не зустрінеться з Путіним, що в цьому році нереально", – прогнозує Влад Росс.

Однак сам Путін, на думку астролога, особливо не переживає через долю Медведчука, а тому так просто і швидко на обмін не погодиться.

"Путін ні до кого не відчуває сентиментів. Для нього люди, в тому числі і його кум – це всього лише шахові фігури. Якщо в цій політичній шаховій партії буде вигідно пожертвувати ферзем, тобто Медведчуком, щоб виграти партію, він без докорів сумління зробить це. Для нього Медведчук – це така ж шахова фігура, як і тисячі людей, яких він поклав у Чечні, на Донбасі і в інших місцях. Для Путіна смерті людей не мають ніякого значення", – переконаний Росс.

Більше того, астролог вважає, що "якщо раптом завтра Медведчука ліквідують, але при цьому Україна стане російською, це буде супер для Путіна".

Що ж стосується перспективи Медведчука отримати свободу, Влад Росс запевнив, що просто так його не відпустять.

"Хіба що Медведчук сам втече в Крим... Поки що ситуація така, що саме Путін не хоче цього обміну, а Зеленський наполягатиме обміняти Медведчука на українських полонених, які перебувають у катівнях "ЛДНР", – зазначив астролог.

Крім того, Влад Росс вважає, що надалі Медведчук не буде мститися Зеленському і нинішній українській владі за те, що зараз відбувається з ним.

читайте такожСтрахи і пристрасті Путіна: астролог розкрив справжню сутність президента РФ

"По-перше, в Україні Медведчуку більше нічого не "світить". А, по-друге, він сидить вдома під, так званим, арештом, попиває чай, італійські та французькі вина, а сири йому привозять літаком із Франції – він себе прекрасно почуває, йому нема за що мститися. Хоча у Медведчука Чорний Місяць у Скорпіоні, що свідчить про те, що він – дуже мстива людина. Але в даній ситуації він не стане мститися Зеленському, оскільки, навіть перебуваючи під арештом, він знаходиться в комфортних умовах. Він прекрасно знає, що б міг йому Зеленський влаштувати...", – резюмував астролог.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти