"Путін попре на Київ": астролог Росс назвав "найстрашніший місяць"

28 січня 2023, 08:38
Диктатор РФ любить усілякі річниці, тому 24 лютого або перед цією датою він може почати новий великий наступ, прогнозує астролог.
Владимир Путин, астролог Влад Росс
Астролог Росс назвав "найстрашніший місяць"/ Главред, сайт Кремля

Російський диктатор Володимир Путін може піти у новий наступ в Україні у лютому, адже "любить всілякі річниці". Лютий може бути дуже важким для нашої держави.

Такий прогноз дав відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю ТСН.ua. Він зазначає, що небезпека нового великого наступу окупантів може припасти на 23-24 лютого, але небезпечні події можуть статися і раніше.

"Найстрашніший для України місяць – це лютий. Росія може поперти на річницю війни, бо всі ми розуміємо, що Путін любить різні річниці. Небезпека може бути й раніше, ніж 23-24 лютого", – зазначає астролог.

Згідно з його прогнозом, російський диктатор може знову спробувати піти на Київ, а також намагатиметься відрізати Україну від кордону з Польщею.

"Він (Володимир Путін – ред.) говоритиме, що потрібно "точно взяти Київ, Рівненську АЕС, відрізати Україну від кордону з Польщею". Він – абсолютно хворий щур, загнаний у глухий кут. Думають, що якщо окупанти підуть зі звідусіль, то все чомусь на цей раз вийде", – каже астролог.

Раніше політичний аналітик Олександр Кочетков зазначав, що країна-агресорка Росія до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого може влаштувати одну із наймасовіших атак по території України ракетами і дронами. Крім цього, російські окупанти спробують піти у масовий наступ та імітувати наступ з Білорусі.

Аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) назвали два можливих напрями, з яких окупанти можуть піти у новий масштабний наступ. Зазначається, що такий наступ ймовірно відбуватиметься в Луганській області або в районі Вугледара на Донеччині.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти