Путін захоче перетворити на попіл: астролог назвав підсумок війни Росії проти України

8 березня 2022, 23:32
Дата вторгнення в Україну обрана Володимиром Путіним невипадково, каже астролог.
війна, Буча,
Війна в Україні / Reuters

Відомий астролог Влад Росс заявив, що Україна здобуде перемогу над військами Росії та Білорусі. За його прогнозом, головне пережити жорсткі артилерійські обстріли Харкова 8 березня.

"Найголовніше - Україна переможе несподівано для всіх. Причому переможе і Білорусь і Росію, і все буде чудово. Єдине, що буде жорстка артилерія зараз найближчим часом, жахлива ситуація. Путін захоче перетворити на попіл, в Алеппо Харків десь 8 березня, але потім буде полегшення. Протягом місяця вирішиться криза і питання", - сказав астролог.

За його словами, дата вторгнення в Україну обрана Володимиром Путіним невипадково, оскільки він в цілому живить слабкість до дат з повторюваними цифрами.

"Ви ж розумієте, коли він на Грузію напав? Красива така дата - 08.08.2008. Олімпіада в Пекіні, так? Красива дата - 22.02.2022. Тому я просто 21 лютого покинув територію України заздалегідь, припускаючи, що цей навіжений шизофренік нападе на нашу країну", - додав Влад Росс, передає Апостроф.

читайте такожАстролог розповів, коли закінчиться війна в Україні

Вторгнення Росії в Україну

Президент РФ Володимир Путін 21 лютого підписав указ про визнання офіційною Москвою так званої "державності" терористичних утворень "ДНР" і "ЛНР" в окупованих районах Донецької та Луганської областей. Путін разом з ватажками "ЛДНР" Пушиліним і Пасічником також підписав угоди про дружбу.

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

Вночі на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти