Путіна вб'ють 2023 року: астролог Влад Росс описав сценарій загибелі диктатора

27 січня 2023, 08:40
Якщо диктатор РФ спробує застосувати ядерну зброю, США можуть вбити його ракетою. Проте астролог Росс схиляється до думки, що Путіна застрелять.
Владимир Путин, Влад Росс
Астролог Влад Росс описав сценарій загибелі диктатора РФ/ ua.depositphotos.com, Главред

Російський диктатор Володимир Путін зустріне свою смерть у 2023 році. Це може статися пізньою весною або раннім літом.

Такий прогноз смерті диктатора РФ дав відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю ТСН.ua. При цьому він зазначає, що Путін помре не своєю смертю – його вб’ють.

"Я не згоден з тезою, що його отруять. Путін буде вбитий", – зазначає астролог.

На його думку, російського диктатора застрелять. Але якщо він спробує застосувати ядерну зброю, то можливий також варіант, що США запустять по місцю перебування Путіна свою ракету великої дальності.

"Як сказав недавно Невзоров, ми всі "полегшимося" на його могилі. Якщо він зробить спробу натиснути червону кнопку (тобто застосувати ядерну зброю, – ред.), то томагавк (американська крилата ракета великої дальності BGM-109 Tomahawk, – ред.) обов'язково його дістане. Але мені здається, що Путіна застрелять і це буде "красива" ситуація для всіх нас", – спрогнозував Росс.

Також Росс вважає, що в Росії 8-10 січня стався переворот, коли був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Владу в Росії після перевороту захопили Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Герасимов і Шойгу.

Раніше секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов зазначав, що в оточенні російського диктатора Володимира Путіна вже починають усвідомлювати, що країна-агресорка Росія програє війну проти України. У Росії вже відбулися події, які вказують на те, що глава Кремля приречений на поразку. У країні-агресорці вже підшуковують заміну теперішньому очільнику Кремля.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти