Путіну потрібно побоюватися Моргенштерна: астролог пояснив чому

17 лютого 2022, 07:12
8522
Влад Росс передбачив Моргенштерну близьке батьківство.
Астролог передбачив Моргенштерну швидке щасливе сімейне життя і швидке батьківство
Моргенштерн – відчайдушний революціонер, який може посприяти поваленню Путіна, вважає астролог Влад Росс / instagram.com/morgen_shtern

Російський репер Моргенштерн 17 лютого відзначає свій 24-ий день народження. Новий рік його життя буде дуже насиченим, в тому числі не виключено, що музикант посприяє поваленню режиму Путіна в Росії. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав гороскоп репера.

За словами астролога, найближчий рік Моргенштерн проведе за кордоном, купаючись у розкоші.

"У Моргенштерна відкритий дім далеких мандрів і подорожей, скажімо так, на нього чекає насильницьке усамітнення, але з розкішним життям, наприклад, у Дубаї. Музикант залишатиметься нев'їзним: допоки режим Путіна не паде, в Росію він точно не зможе повернутися", – вважає Влад Росс.

відео дня

При цьому астролог переконаний, що Моргенштерн може посприяти поваленню Путіна.

"Він здатний піти в опозицію до Кремля і навіть за допомогою YouTube організувати переворот. Втім, Моргенштерн – не політик, хоч колись і обмовився, що хоче стати президентом. Президентом йому точно не бути, але посприяти поваленню влади він може. За його натальною картою видно, що він – відчайдушний революціонер: Водолій з висхідним Водолієм", – зазначив Влад Росс.

Також астролог вважає, що реперу слід боятися за своє життя.

"Потрібно застерегти, що у Моргенштерна є небезпека для життя: його можуть за кордоном отруїти. Тому йому потрібно ретельно стежити за своїм здоров'ям і безпекою. Особливо небезпечним може бути період весни – березень і квітень", – підкреслив Росс.

Що стосується кар'єри репера, то вона, за словами астролога, від перебування за кордоном ніяк не постраждає.

читайте такожДва трупи і переворот: астролог розповів, що чекає на Росію в 2022 році

"Популярність Моргенштерна падати не буде, скоріше, навпаки, вона зросте. Якщо він виступатиме проти влади, то буде новий сплеск популярності. У нього є всі шанси стати YouTube-революціонером", – запевнив Влад Росс.

А от концертів у Моргенштерна, за прогнозом астролога, в найближчий рік буде мало.

"Але в мережі Моргенштерн і далі буде нарощувати популярність. Вершки він зняв минулого року, коли Юпітер був у Водолії. Але Сатурн поки що буде залишатися у Водолії, а, значить, наявний потенціал буде зберігатися і в новому році", – зазначив Росс.

читайте такожГороскоп Олени Зеленської: чому президентська сім'я під загрозою

Що ж стосується особистого життя артиста, то воно, на думку астролога, складеться щасливо. Як відомо, Моргенштерн одружився в серпні 2021 року.

"У сімейних відносинах у нього все буде в порядку. Загрози розлучення немає. Дуже ймовірне зачаття дитини", – додав Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, що слава репера Моргенштерна не буде довгою, а також охарактеризував його як "людину з руйнівною програмою".

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти