П'ятниця 13: чим так страшна, прикмети і що відбувається в цей день

13 серпня 2021, 09:21
У П'ятницю 13 важливо налаштуватися тільки на хороше.
П'ятниця 13
Що не можна робити в П'ятницю 13

У 2021 році фатальна П'ятниця 13 випадає тільки один раз у серпені.

Багато людей побоюються цієї дати і цього дня, адже в П'ятницю 13, як свідчать прикмети, трапляються різні неприємності і осічки.

Чому П'ятниця 13 - небезпечний день

З давніх-давен П'ятниця 13 вважалася днем, коли гуляють неприємності. У багатьох країнах число 13 вважали приносить біду. Історія пам'ятає багато фатальних збігів, пов'язаних з цими двома речами: п'ятим днем тижня і чортовою дюжиною.

Як кажуть експерти і астрологи, в П'ятницю 13 важливо налаштуватися тільки на хороше. Багато неприємностей ми притягуємо до себе самі, коли заздалегідь хвилюємося, боїмося, накручуємо себе, переживаємо, підвищуємо собі рівень стресу і складаємо погані передчуття на порожньому місці.

У П'ятницю 13 серпня корисним буде приділити час відпочинку, сну, медитацій, зайнятися неінтенсивними фізичними вправами.

У цей день рекомендується особливо стежити за словами, думками і вчинками, налаштовуватися на добро і позитив.

П'ятниця 13 - що не можна робити

  • Не можна починати нові справи
  • Не можна прибирати в будинку
  • Не можна лаятися і думати про погане
  • Не можна брати і давати гроші в борг
  • Не можна вирушати в подорож і далеку дорогу
  • Не можна стригти волосся і робити манікюр
  • Не можна виходити на нову роботу
  • Не можна підписувати важливі документи і укладати угоди

Що означає П'ятниця 13

Цифра "13" ще в Стародавньому Римі вважалася "числом смерті". Згадка про кінець світу вперше зустрічається саме в 13-му розділі одкровення Іоанна Богослова. У Ісуса Христа було 12 учнів, таким чином він був 13-м серед них. Його розіп'яли в п'ятницю.

Також одна з найгірших історій з п'ятницею 13-го пов'язана з історією Ордена Тамплієрів. У п'ятницю 13 жовтня 1307 року, король Франції Філіп IV Красивий наказав заарештувати членів ордена, включаючи все верховне керівництво. Заарештовані тамплієри були піддані тортурам і страчені.

Як залучити удачу в П'ятницю 13

Візьміть чистий листок паперу і три церковних свічки. Перед тим як проводити змову, необхідно сконцентруватися на бажаному.

Коли настане ніч, потрібно дочекатися 12 годин і підпалити свічки. Після чого взяти заздалегідь заготовлений аркуш паперу і підпалити його від однієї зі свічки. При цьому своє бажання постійно промовляйте в розумі. Після того, як папір згорить, потрібно взяти попіл і розвіяти його через віконце. При цьому треба сказати "Хай буде так!".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти