Катування школою скасовується: астролог розповів, як зацікавити дитину навчанням

1 вересня 2022, 05:55
Влад Росс дав поради батькам, як зацікавити дітей у залежності від їхнього знака зодіаку навчальним процесом.
Влад Росс розповів, як захопити дитину навчанням
Астролог Влад Росс розповів, чого не можна робити батькам, щоб не відбити у дітей бажання вчитися / Главред, УНІАН, bizim.media

Традиційно 1 вересня розпочинається новий навчальний рік. Однак далеко не всі діти охоче вирушають до школи, і тоді батькам доводиться "винаходити велосипед", щоб захопити своє чадо навчанням. А якщо не виходить, то дитину саджають за підручники буквально з-під палиці, що явно не додає школяреві ентузіазму у вивченні різних дисциплін.

Астролог Влад Росс на прохання Главреда дав поради батькам щодо того, як зацікавити дітей різних знаків зодіаку школою або хоча б геть не відбити у них бажання вчитися.

Овен

У навчанні Овна важливо надмірно не навантажувати. Його не потрібно змушувати годинами сидіти над домашніми завданнями – він повинен навчитися справлятися з ними швидко і чітко. Набагато важливіше приділяти більше уваги і часу фізичним вправам, а також розвивати у дитини-Овна швидкість реакції і швидкість розуму. Це вкрай необхідно, оскільки Овен припиняє вчитися і повністю може закинути всі предмети, ледь починається якась рутина.

Телець

Щоб підігрівати інтерес дитини-Тельця до школи, його успіхи в навчанні потрібно регулярно заохочувати, в тому числі фінансово. Умовно кажучи, зробиш вправу – отримаєш цукерку, вирішиш задачу – отримаєш гроші на пиріжок. Тобто Тельця необхідно фінансово мотивувати. Матеріал Тельцю потрібно подавати максимально просто, зрозуміло і прозоро, без будь-яких вивертів, складнощів і розумових наративів. Крім того, для нього, як ні для кого іншого, працює правило: повторення – мати навчання. Для Тельця повторювати прочитане або вивчене дуже корисно. Так, наприклад, якщо дитина-Телець ввечері вчила вірш, то вранці його потрібно повторити – тоді все буде в порядку.

Близнюки

Діти-Близнюки люблять багатозадачність. Їм дуже важливо розуміти, що вони можуть робити домашні завдання з одного предмета, сидячи на уроці з іншого предмета. Наприклад, дитина, сидячи на уроці історії, може зробити математику. Близнюки люблять багатозадачність, їм подобається встигати робити кілька справ одночасно. До того ж, Близнюки – це дещо поверхневий знак зодіаку, тому не варто змушувати його поглиблено вивчати всі підряд предмети. Для Близнюків досить знати матеріал так, щоб отримати хорошу оцінку, не заглиблюючись у тонкощі і нюанси.

Рак

Для Рака, на відміну від Близнюків, в навчальному процесі дуже важливо занурення в досліджувану тему. Дитині-Раку корисно багато читати, причому читати найрізноманітнішу літературу: художню, історичну і будь-яку іншу. Раку важливо дати можливість якомога більше часу перебувати наодинці з самим собою і розвиватися самостійно. І тільки потім уже запитувати, чи зроблено домашнє завдання. Також у процесі навчання Раку важливо наводити якісь яскраві життєві приклади, наприклад, як якась відома людина досягнула чогось завдяки певним діям або якостям. Рак добре засвоює матеріал через візуалізацію, зокрема, фільми.

Лев

Дитині-Леву в процесі навчання необхідно завжди говорити, що вона найкраща. Навіть якщо вона – повна нездара, кажіть їй, що вона краща за всіх, що їй усе вдасться, що ви в неї вірите. Тоді Лев, який може нічого не знати і не вчити, вивчить усе в останній момент до іспиту і покаже хороший результат, просто тому що в нього вірять і вважають його кращим. Тому так важливо підкреслювати дитині-Леву, що вона блискуча, неповторна, що їй усього вдасться досягти.

Діва

Для Діви завжди дуже важливі графік і дисципліна. Їй необхідно дотримуватися розкладу, діяти за планом. Дитина-Діва повинна чітко розуміти, в який час їй потрібно бути в музичній школі, в який – у секції, в який – працювати над домашніми завданнями. Всі справи Діві потрібно розмежувати, створити зрозумілий розклад, усе розкласти по поличках. Щоденник – це все для Діви. Коли навчальний процес йде за чітким планом, розмірено, Діва буде добре вчитися і буде перфекціоністом у навчанні. Завжди найбільша кількість відмінників саме серед представників цього знака зодіаку, також саме у Дів найбільше золотих і срібних медалей.

Терези

Терезам завжди і в усьому необхідно партнерство, в тому числі і в навчальному процесі. Домашнє завдання їм потрібно робити з кимось, наприклад, із мамою або за компанію з однокласником. Тобто, якщо Раку краще вчитися на самоті, то Терезам краще займатися в парі з кимось.

Скорпіон

Скорпіони люблять екстремальні ситуації, а тому дитина або з асцендентом у Скорпіоні, або з Сонцем у Скорпіоні завжди виконуватиме домашні завдання в останній момент. Вона може прокинутися рано вранці, о 5-6 ранку, зробити "домашку", але при цьому прогуляти день або вечір напередодні. Скорпіона не можна тотально контролювати, не можна надягати на нього зашморг. Однак йому завжди потрібно встановлювати дедлайн, наприклад, говорити, що, якщо він не виконає до певного часу завдання, то – все. Іншими словами, дитині-Скорпіону завжди потрібно ставити тимчасові рамки.

Стрілець

Щоб підігріти інтерес до навчання, Стрільцеві, як і Леву, завжди потрібно говорити, що він найрозумніший. Також йому потрібно давати більше свободи, щоб він відчував, що здатний самостійно впоратися з поставленим завданням, вивчити уроки. Також для Стрільця вкрай сприятливі навчальні або пізнавальні поїздки, а також навчання в іншій країні за обміном. Дитині-Стрільцю важливо завжди мати можливість напрацьовувати авторитет. Більше того, вона повинна розуміти, що якісь речі знає навіть краще, ніж її батьки, принаймні так їй повинно здаватися.

Козеріг

У Козерога повинна бути чітко налагоджена робота, він повинен чітко бачити мету – тоді він досягне вершин у навчанні. Тому для Козерога в програмі все повинно бути докладно і методично прописано: чого він повинен досягнути цього місяця, що засвоїти, до чого прийти в наступному. Батьки повинні допомагати дитині-Козерогу в освоєнні складних тим, тому Козерогам, як нікому іншому, корисно займатися з репетиторами, які допоможуть їм підвищити самооцінку і рівень освіти.

Водолій

Оскільки Водолій – найбільш волелюбний знак зодіаку, дитину-Водолія важливо не змушувати будь-що вчити, зубрити. Все повинно нею робитися легко, з натхнення, несподівано і швидко. Водоліїв категорично не можна змушувати робити домашні завдання, якщо вони цього не хочуть, щоб геть не відбити інтерес до школи. Водолій і сам знайде спосіб встигнути все зробити, причому буде виконувати завдання спонтанно, в несподіваний момент, доробляючи домашні завдання на уроках малювання або фізкультури. Головне – не за графіком: Водолій повинен відчувати свободу.

Риби

Щоб для Риб навчання було в радість, найголовніше – створити для них комфортні умови вдома, в їхній кімнаті. Музика, акваріум, спокійна атмосфера – їм повинно бути затишно і легко вчитися. Риб важливо не напружувати. Якщо їм створити комфортні умови, де вони зможуть працювати наодинці з собою, і їм ніхто не буде заважати, процес навчання піде легко і успішно.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти