Робочий лайфхак: як зробити так, щоб лак тримався довше

15 червня 2023, 19:47
658
Главред розповість, що потрібно робити, щоб лак на нігтях тримався, як можна довше.
як зробити так щоб лак тримався довше
Як зробити так щоб лак тримався довше / колаж: Главред, фото: instagram

Мало що так дратує, як те, що нафарбовані нігті починають лущитися вже через день і іноді зовсім незрозуміло, чому відшаровується лак з нігтів. Ви виконали всю цю копітку роботу марно, і цього достатньо, щоб засмутити будь-кого. На щастя, ми знайшли дуже зручний трюк, який допоможе вам продовжити життя лаку на нігтях.

Як зробити щоб лак не відшаровувався - правильна підготовка

Перш за все, важливо правильно очистити нігті перед тим, як почати використовувати лак. Можна використовувати оцет для очищення нігтів. Змочіть ватяну паличку оцтом і використовуйте її для очищення нігтів. Ви помітите, що лак для нігтів краще прилипне до нігтів.

Після очищення нігтів ви повинні переконатися, що нанесли правильний базовий шар, який називається базовим покриттям. Це важливий крок, якщо ви хочете, щоб ваш лак довше залишався на нігтях. Крім того, це також запобіжить пожовтінню нігтів від лаку.

відео дня

Як зробити так щоб лак тримався довше - процес нанесення лаку

Ще одна важлива річ, про яку слід пам'ятати: наносите тонкий шар лаку. Один товстий шар відшаровується набагато швидше, ніж кілька тонких шарів. Лак не прикріпиться до нігтя належним чином, якщо ви нанесете один товстий шар. Також важливо дочекатися висихання одного шару, перш ніж наносити наступний.

Подібно до базового покриття, ви також повинні нанести верхнє покриття. Це захистить лак для нігтів від зовнішнього впливу і подряпин.

І, нарешті, останній трюк — тримати правильно висушені нігті під струменем холодної води з-під крана. Це допоможе лаку правильно затвердіти і не дасть йому швидко відшаровуватися

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти