Ракетні удари і загроза для чотирьох міст України: астролог передбачив вторгнення Росії

15 лютого 2022, 19:05оновлено 15 лютого 2022, 22:23
Влад Росс назвав найбільш небезпечні дати, коли Росія може завдати удару по українській території.
Астролог назвав міста, які можуть опинитися в оточенні російських військ
За словами астролога Влада Росса, Путін може "відтяпати" нові українські території / Фото Reuters

Незважаючи на застереження Заходу про те, що Росія готує вторгнення в Україну вже в лютому, широкомасштабний наступ російських військ у цьому місяці навряд чи станеться, проте на проведення деяких військових операцій щодо України Кремль цілком може наважитися, атакувавши Харків, Одесу і ще декілька українських міст. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог вважає, що президент РФ Володимир Путін навряд чи наважиться напасти на Україну в лютому. Втім, кілька днів цього місяця, з астрологічної точки зору, виглядають небезпечними.

У будь-якому випадку, астролог переконаний, що до 20 лютого – до закінчення Олімпійський ігор – Путін не піде війною на Україну.

"Найбільш небезпечний період лютого – "парад планет", який відбудеться 2 березня. Тиждень до цієї дати і тиждень після неї, тобто 23 лютого-8 березня, викликають велике занепокоєння. Можливо, в Росії нап'ються 23 лютого, добре відзначивши День радянської армії, за пару днів прийдуть до тями, а 25-26 лютого, коли буде жорсткий аспект Марса, Меркурія і Урана, ситуація може спалахнути", – зазначив Влад Росс.

При цьому, за словами астролога, широкомасштабного вторгнення Росії в Україну не буде, проте РФ може завдати точкових ракетних ударів по складах боєприпасів, штабах і військових базах.

"Не виключено, що росіяни промахнуться і потраплять у житлові будинки. Цілеспрямовано українські міста вони бомбити не будуть, але випадково можуть. Адже російська армія – коса і криворука, тому запущені нею снаряди можуть потрапити куди завгодно", – додав Росс.

У будь-якому випадку, вважає астролог, вторгнення Росії в Україну, в які б дати воно не було здійснено, зробить неминучим повалення Путіна і втрату ним влади.

"Якщо Путін нападе на Україну під час параду планет, він отримає по ребрах і хребту, і його влада швидко впаде", – підкреслив Влад Росс.

читайте такожДва трупи і переворот: астролог розповів, що чекає Росію в 2022 році

При цьому астролог застерігає, що не в лютому слід чекати рішучих агресивних дій Росії. На його думку, якщо війна і почнеться, то тільки при проходженні Марса, планети війни, по Овну, знаку війни, тобто в другій половині травня – в червні. Астролог назвав цей час "найбільш вогненебезпечним періодом".

"Путін не наважиться затівати повномасштабну війну проти України. А от запустити ракету і відтяпати чергові українські території він може. Харків, Херсон, Одеса та Маріуполь – під загрозою. Кордон російські війська перетинати не будуть, але ракетні удари будуть. Путін може спробувати оточити названі міста, але буде великий опір, партизанська війна, і така кількість цинкових трун відправиться в Росію, що Путін одразу буде повалений", – розповів Росс.

читайте такожЧи чекати повномасштабного наступу Росії на Україну: докладний розбір

Астролог вважає, що метою подібних дій російського керівництва буде примус України до виконання Мінських домовленостей – Путін розраховує, що Київ буде більш поступливим після того, як РФ запустить пару-трійку ракет по українській території.

"У 2022 році широкомасштабної війни із захопленням всієї території України точно не буде, а ймовірність того, що Росія забере нові шматки української території – 50%. Київ при цьому точно не буде взятий, і танки на Київ не підуть", – резюмував Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти