Розціловані з небес: 5 жіночих імен, яких любить доля

16 листопада 2022, 12:57
Є жінки, до яких прихильна доля. Як кажуть фахівці, це може бути пов'язано з їх іменами. Главред постарався розібратися в темі.
Жінки, посмішки
5 жіночих імен, яких любить доля/ flickr.com / Gotan Da / Eric Cuthbert

Ганна. Не побоїмося цього слова, їх гуманізм та інші прояви людинолюбства не знають абсолютно ніяких меж. І, звичайно ж, оточуючі її за це поважають. Руки у таких жінок, як правило, дуже вмілі. І будь-яка робота у них йде легко. Ганни дуже часто вміють себе добре подати. Якісно роблять макіяж і крутять з волосся неймовірні зачіски. Їх інтуїція, як правило, снайперськи точна. Тому-то вони непогано розбираються в людях. І в друзі собі беруть тільки надійних і відданих людей.

Дарина. Фахівці багато копій зламали в суперечках з приводу походження цього імені. Але сама зараз популярна з них - перське слово "дарейос" (перевести можна чи то як "володарка блага", то чи "та, що володіє добром". Ще один варіант — в перекладі з давньогрецької це ім'я означає — "переможниця".

Дар'ї дуже часто дівчата вольові, рішучі і кмітливі. З юних років дуже активно беруть участі у всьому, до чого руки дотягнуться – конкурси, олімпіади і все таке інше. Дівчатка при цьому чудово живуть сьогоденням, але завжди кидають орлиний погляд у майбутнє. Тому то їм легко зазвичай підкоряються вершини і в професії, і в сімейному колі повний порядок.

Олена. Рядок "Вона йде по життю, сміючись" - якраз про них. Роти у них практично завжди прикрашені посмішками. Вони майже завжди йдуть до кінця – для того, щоб домогтися поставлених завдань (при цьому регулярно використовуючи власну спритність і натиск). Олени, як правило, вельми харизматичні. І здатні вербувати собі прихильників легко і невимушено. З дитинства вони часто мають міцну інтуїцію (і до неї чітко прислухаються все своє життя).

Завжди життєрадісна і оптимістична, зупиняє свій вибір на професіях, які пов'язані зі спілкуванням з людьми. Її приваблює робота в сфері естетики і мистецтва. Їй підходять професії актриси, музиканта, співачки.

Ірина. Як кажуть астрологи, сильне ім'я з дитинства формує долю власниці. Так ось, Ірочки з молодих нігтів дуже самостійні і рішучі. Вони, як правило, легко вчаться – особливо, якщо це їм цікаво. Плюс вони досить часто товариські і люблять заводити нові знайомства. В силу своєї натури Ірини досить влюбливі дами. Але практично завжди зберігають незалежність - навіть в довгих відносинах або в шлюбі.

Жінка, Посмішка

Марія. У цього імені дуже і дуже багато значень. Ось лише частина з них - улюблена, бажана, безтурботна. Є, правда, додаткова версія, мовляв, це ім'я виросло з дневнееврейского Міріам, корінь якого — слово "мар", "гіркота" проте, чисто енергетично, кажучи астрологи, це ім'я легко здатне затьмарити безліч інших.

Маші, як правило, вкрай веселі, товариські і доброзичливі жінки. І легко здатні інтуїтивно визначити, які люди з їхнього оточення дуже і дуже заслуговують довіри, а яких краще обійти десятою дорогою. Марія давно називає сім'ю - найважливішим у житті. І вона намагається в першу чергу вибудувати з чоловіком/партнером міцні гармонійні відносини, які засновані на довірі і повазі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти