Розкол Батьківщини і домашні клопоти: астролог склав гороскоп Юлії Тимошенко

27 листопада 2021, 12:50оновлено 28 листопада 2021, 17:09
Влад Росс назвав головний виклик, який стоятиме перед Тимошенко в 2022-му році.
Астролог розповів, чи чекати Тимошенко високих постів у 2022 році
Астролог зробив передбачення для Юлії Тимошенко / УНІАН

27 листопада день народження відзначає народний депутат, лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко. Зірки кажуть, що головним завданням політика в найближчий рік її життя стане збереження цілісності її політичної сили, тому що Батьківщині загрожує розкол. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, що склав гороскоп Юлії Володимирівни.

За словами астролога, команду Юлії Тимошенко чекають великі зміни.

"У гороскопі Тимошенко яскраво виражений 11-ий дім, що вказує на великі трансформації в партії. Дуже ймовірні зміни в команді, аж до зради", – зазначив Влад Росс.

Також астролог переконаний, що Тимошенко доведеться провести кадрові перестановки в її політичній силі.

"Явно виражений Місяць у поєднанні з Ураном вказує на те, що Юлії Володимирівні потрібно буде змінити багатьох людей на ключових посадах у своїй партії: всіх людей похилого віку їй потрібно відправити на пенсію або понизити і висунути на головні ролі молодих. Тому що електорат Юлії Тимошенко вимирає від коронавірусу, бабусі й дідусі, які в основному голосують за неї, не стають молодшими... Тому Юлії Володимирівні потрібно повністю оновити команду, щоб у ній було якомога більше молодих людей, як у Зеленського. Омолодження команди – це найголовніше, на що Тимошенко повинна піти в 2022 році", – вважає Росс.

При цьому астролог зазначив, що складно уявити, що лідерство в Батьківщині перехопить хтось інший у Юлії Тимошенко, але, тим не менш, така ймовірність існує.

"Місяць у 10-му домі говорить про те, що виключати цього в 2022 році не можна. Може виникнути протистояння всередині її партії, буде якийсь розбрід і хитання. Тому головне завдання для Юлії Володимирівни – утримати Батьківщину в парламенті, щоб вона не розвалилася на дві частини, оскільки велика небезпека того, що в Батьківщині трапиться розкол", – розповів Влад Росс.

Важливих призначень і високих постів у 2022 році зірки Юлії Тимошенко не обіцяють.

"Всі планети в гороскопі ЮВТ на наступний рік – під горизонтом, тому підвищення чекати не варто. Однак на неї може чекати укладення дуже вигідної ділової угоди з одним із олігархів, який буде її підтримувати на дострокових парламентських виборах", – прогнозує Влад Росс.

читайте також"Царю-устрашителю" залишилося недовго: астролог склав гороскоп для Путіна на рік

Крім того, на думку астролога, на Юлію Тимошенко в новому році її життя чекають складні сімейні ситуації.

"Марс у поєднанні з Меркурієм – в домі сім'ї. Це говорить про те, що Юлія Володимирівна буде дуже занурена в сімейні та домашні справи. Не виключено, що вона затіє якийсь ремонт, можливо, захоче переробити басейн, також можлива зміна місця проживання", – зазначив Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти