Розслідувачі злили в мережу фото, як Лавров з коханкою і Дерипаска з ескортницею їздили до Японії

21 квітня 2022, 22:38
Поїздка до Японії відбулася в 2018 році.
Сергій Лавров
Сергій Лавров і Дерипаска разом літали до Японії / Reuters

У розпорядженні видання "The Insider"І" New Lines "виявилася фотографія, де на тлі японського ресторану позують Сергій Лавров, його коханка Світлана Полякова (зліва від нього), Олег Дерипаска, ескортниця Катерина Лобанова (поруч з Дерипаскою), Геннадій Ровнер — у минулому власник мережі стриптиз-барів, а нині голова Опікунської ради" Фонду перспективних програм " (на фото в помаранчевій куртці), і Анджело Ку, голова китайського Фонду розвитку Тайваню (другий зліва у верхньому ряду).

Розслідувачі злили в мережу фото, як Лавров з коханкою і Дерипаска з ескортницею їздили до Японії
Лавров і Дерипаска зі своїми супутницями. Фото Insider

Як повідомляють ці ЗМІ, це фото було зроблено в ході офіційного візиту Лаврова до Японії в кінці березня 2018 року, в ході якого міністр зустрічався зі своїм японським колегою Таро Коно.

читайте такожЗвірства в Бучі: США вдарили санкціям по дочках Путіна, сім'ї Лаврова і Медведєву

відео дня

Даний візит вважається офіційним, тому як на ньому є перекладачка Лаврова, яка часто супроводжує його в зарубіжних поїздках.

Між Лавровим і Дерипаскою стоїть модель Катерина Лобанова, яка, судячи з безлічі оголених фото, підробляє ескортом. Зокрема, оголені фото дівчини знайшли за допомогою програми з розпізнавання осіб Microsoft Azur.

Розслідувачі злили в мережу фото, як Лавров з коханкою і Дерипаска з ескортницею їздили до Японії
Лавров і Катерина Лобанова

Коханка Лаврова Світлана Полякова раніше вже була фігуранткою розслідування видання "важливі історії", яке з'ясувало, що сім'я Полякової обзавелася активами на більш ніж один мільярд рублів, а її родичі стали займати ключові пости в Міністерстві закордонних справ.

Крім того, журналісти змогли знайти номер її телефону і за допомогою спеціальних додатків перевірити, як вона записана в телефонах інших людей: в декількох записниках Полякова була записана як "Світлана Лаврова" або "Лаврова Світлана" (при цьому у міністра є офіційна дружина — Марія, і саме вона, а не Полякова, потрапила в санкційні списки). Правда, під Британські санкції потрапила дочка Полякової — Поліна Ковальова, що володіє в Лондоні квартирою за 4,4 млн фунтів стерлінгів.

Офіційних джерел доходів, які могли б пояснити таке багатство, у коханки Лаврова немає, втім як немає їх і у самого Лаврова, що володіє нерухомістю на суму понад півмільярда рублів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти