Розмова про колишніх у стосунках: 3 ситуації, які можуть зруйнувати вашу любов

1 травня 2023, 14:52оновлено 1 травня 2023, 15:56
Говорити про свої минулі стосунки час від часу - можна. Але обережно.
пара, стосунки, чоловік і жінка
Якщо дівчина розповідає про свої минулі стосунки, то не варто нервувати. / фото ua.depositphotos.com

Кожна людина, яка перебуває у відносинах, робить одну і ту ж саму помилку: говорить про свої стосунки з колишнім партнером. І хоча іноді абсолютно незрозуміло, як реагувати на розповіді про колишніх, більшість з нас не вважає проблемою те, щоб говорити про колишнього партнера перед нашим теперішнім партнером. Але все ж краще утримуватися від цього.

Це не означає тримати ваші попередні стосунки в повній таємниці, але не варто обговорювати їх знову і знову. Якщо вам цікаво, чи можна говорити з хлопцем про колишніх, ось 3 причини, чому цього краще не робити.

Це може змусити вашого партнера відчувати себе незручно

Якщо дівчина розповідає про свої минулі стосунки, то не варто нервувати. Говорити про свої минулі стосунки час від часу - можна. Однак повторення того, що робив ваш колишній, і того, що тоді було інакше, може змусити вашого партнера відчувати себе трохи незручно. Навіть якщо він або вона не згадує про це, це завжди хороший спосіб перестрахуватися. Замість того, щоб говорити про те, як склалися ваші попередні стосунки, зосередьтеся на тому, що робити щоб врятувати стосунки.

Це може зашкодити вашим поточним стосункам

Якщо ви продовжуєте згадувати про свої попередні стосунки, це може завдати більшої шкоди вашим поточним, ніж ви думаєте. Ваш партнер може відчувати себе невпевнено і ревнувати. Вони можуть розглядати себе як варіант або можуть неправильно зрозуміти вас, вважаючи, що ви нещасні в нинішніх стосунках.

Уявіть, якщо ваш партнер зробить це з вами. Хотіли б ви цього? Відповідь, ймовірно, буде негативною. Тож навіть якщо ви робите це з добрими намірами, уникайте цього повністю. Нехай історія залишиться історією, і націльтеся на побудову хорошого майбутнього.

Ваш партнер може подумати, що ви порівнюєте

Навіть якщо ви згадуєте свої минулі стосунки без злоби, вашому партнеру може здатися, що ви робите порівняння. Це може викликати у них роздратування, і є шанс, що ви двоє затієте неприємну сварку. Тому, щоб уникнути такого сценарію, перестаньте занадто багато згадувати або обговорювати свої минулі стосунки з партнером. Знайдіть щастя в своєму нинішньому і не згадуйте, що було з вами в минулому.

Також вам не обов'язково повідомляти всі подробиці про ваші минулі стосунки, адже, зрештою, є причина, чому вони є вашим минулим, а не сьогоденням. Відфільтруйте те, що потрібно сказати. Однак не варто тримати все в секреті. Знайдіть баланс між ними і забудьте про минуле.

Дивіться відео про те, як зберегти відносини під час кризи

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти