Розіб'є вам серце: названі самі невірні жінки за знаком зодіаку

11 січня 2022, 21:11оновлено 3 лютого 2022, 18:45
Двоє невірних знаків належать стихії вогню.
Любовний гороскоп 2022
Любовний гороскоп на січень 2022-топ-4 невірних знака зодіаку жінок / depositphotos.com/

Не всі представниці зодіакального кола будуть зберігати вірність своєму обранцеві. Астрологи виділили чотири вітряних красуні серед знаків, які не сильно поспішають дотримуватися подружніх клятв вірності.

Раніше ми писали про те, які знаки зодіаку чоловіки зможуть зачарувати вас гучними промовами, а потім влаштувати "солодке" життя. Детальніше, читайте в матеріалі: Не варто зв'язуватися з ними: топ-3 знака зодіаку чоловіків, яких потрібно обходити стороною.

Астрологи назвали четвірку жінок за знаком зодіаку, які можуть піддатися небезпечним спокусам. І дві з них – представниці стихії вогню.

Овен

Жінки-Овни і рутина – поняття несумісні. Побут може швидко втомити вперту красуню, і в пошуках нових вражень вона може зважитися на зраду. Щоб не допустити охолодження почуттів, таких жінок постійно потрібно підживлювати новими емоціями, таким чином підтримуючи вогонь пристрасті і чуттєвості між вами. Різноманітне спільне дозвілля і сміливі експерименти – зможуть підтримувати почуття, не дозволяючи їм перетворитися на попіл.

Тілець

Представниці земного знака велике значення надають духовної близькості з партнером. Але важлива також і інтимна сторона відносин. Жінки-Тільці зраджують, якщо з відносин пішла іскра, яка розбурхувала і тіло і розум. Довго приховувати свою невірність такі дами не будуть, вони розкажуть партнеру про те, що сталося. Але чи потрібно рятувати відносини, якщо жінка не палає колишніми почуттями?

читайте такожГороскоп на лютий 2022 для всіх знаків Зодіаку: Ракам - гроші, Левам - успіх в любові, Стрільцям - витрати

Лев

Левиці, які звикли перебувати в центрі уваги, можуть зважитися на невірність, якщо партнер до них охолов. Компліменти, захоплення і обожнювання – все це потрібно Левицям як повітря. Всі ці знаки уваги звеличують їх,ставлять на п'єдестал і піднімають самооцінку. Якщо у відносинах цього мало, дама захоче заповнити недолік. Деякі демонстративні жінки таким чином хочуть викликати ревнощі партнера і звернути на себе увагу.

Риби

Чутливі Риби велике значення надають емоційній стороні відносин. Для них емоційний зв'язок з чоловіком – запорука міцного союзу. Якщо партнер став "черствим сухарем" і не робить ніяких спроб налагодити цей зв'язок, Риби можуть зважитися на зраду. Однак визнаватися в скоєному - не в правилах Риб, вони будуть відпиратися до останнього.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти