Разумков правитиме бал: астролог розповів, чому Зеленському варто остерігатися главу парламенту

8 жовтня 2021, 05:50
Астролог Влад Росс розповів, що може статися з Україною в разі президентства Разумкова.
Астролог склав гороскоп для Разумкова
Астролог розповів про президентські перспективи Разумкова / УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 8 жовтня відзначає свій 38-ий день народження, і надалі на нього чекають досить непогані перспективи в сольній політичній кар'єрі. Причому перспективи настільки гарні, що у президента Володимира Зеленського є підстави для занепокоєння. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, президентські амбіції Дмитра Разумкова були очевидні від самого початку, і у нього дійсно є всі шанси в майбутньому стати президентом України.

"У гороскопі Разумкова є королівська комбінація, яка вказує на те, що він – справжній політик і може очолити державу. Що у Володимира Зеленського в гороскопі Місяць у поєднанні з Сатурном у Леві, що у Разумкова Місяць у поєднанні з Сатурном, але в Скорпіоні... Це говорить про те, що Разумков з усіма погоджується, як представник знака Терези, але при цьому тримає дулю в кишені", – зазначив Влад Росс.

Астролог впевнений, що на других ролях Разумков тимчасово – далі він зуміє не просто вийти на передній план, а й правити бал.

"Місяць у поєднанні з Сатурном вказує на політика, здатного під час найскладніших кризових ситуацій підійматися вгору. Вже восени він залишить посаду голови Верховної Ради (Влад Росс складав прогноз наприкінці вересня, а 7 жовтня Рада відправила Разумкова у відставку, – Ред.), але це йому абсолютно не завадить налаштовувати свою політичну кар'єру на новий лад. Будь-які кризи, в які він потрапляє, здатні давати йому величезний жирний плюс надалі", – розповів Росс.

Астролог додав, що Дмитру Разумкову проблематично зберегти за собою посаду голови ВРУ, оскільки в найближчий місяць Марс буде рухатися по Терезах, тобто зірки не сприятимуть цьому. Однак на цьому його політична кар'єра не скінчиться, а, навпаки, стрімко піде вгору, аж до президентського поста.

"Поки що складно сказати, коли саме це станеться. Але можливість стрімкого особистісного і кар'єрного зростання у нього очевидна", – підкреслив Росс.

Судячи з гороскопу, стверджує астролог, Разумков – справжній політик.

"Він дуже чіткий, точний і правильний. Ці характеристики дає скупчення планет – Меркурія, Марса і Венери – в Діві в його гороскопі. Тому регламент для нього – це найголовніше, слова Венеційської комісії – святе тощо", – зазначив Влад Росс.

На думку астролога, саме при Разумкові Україна отримає найбільше шансів вступити до Євросоюзу. Він пояснив це тим, що нинішній голова ВР "досить правильний, щоб зробити це реальним".

"Він здатний посприяти прийняттю тих необхідних законів, які дозволять Україні стати членом ЄС. Це – прагматичний і чіткий політик", – додав Росс.

Крім того, астролог розповів, що Разумкова можуть зрадити друзі, але і від цього він може залишитися у виграші.

читайте такожАстролог спрогнозував, хто стане новим президентом України

"На це вказує Чорний Місяць у Водолії. Якщо він пішов у політику разом зі "слугами", це зовсім не означає, що з ними він і залишиться. Його цілком можуть виключити з партії "Слуга народу". Але він – одинак. Він був одинаком, коли очолював Раду, одинаком він буде, і ставши президентом. У нього є можливість несподівано прийти до влади, тим більше, що Юпітер у нього в поєднанні з Ураном, а Уран завжди обіцяє несподівані повороти. Хвиля може підняти Разумкова на саму гору", – пояснив Влад Росс.

Як показує соціологія, Разумкова не знає половина населення України. Але, стверджує астролог, якщо українці його взнають, багато хто буде готовий обрати його замість Зеленського.

"Саме Разумкова Зеленському буде складно здолати, зіткнувшись із ним у другому турі президентських виборів. Це найскладніший противник для Володимира Олександровича. Зеленський переможе легко будь-кого – і Порошенка, і Тимошенко, і Бойка, і Кличка, а от із Разумковим буде непросто", – резюмував Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти