РДК захопить ядерну зброю і рушить на Москву, Путін буде безсилий – астролог

6 червня 2023, 07:50
Астролог Влад Росс розповів, на якому напрямку ЗСУ проведуть блискавичну операцію завдяки діям РДК у Білгородській та інших областях Росії.
Астролог Влад Росс розповів, де найближчим часом відбудеться блискавична операція ЗСУ
Російські ополченці з РДК обрушать владу Путіна, впевнений астролог Влад Росс / Главред, скрін

Російські ополченці з Російського добровольчого корпусу та Легіону Свобода Росії уже в найближчому майбутньому створять для лідера країни-агресора Росії Володимира Путіна великі проблеми – адже їхні дії не обмежаться однією лише Бєлгородською областю і зможуть обрушити всю путінську владу. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав гороскоп на дату початку наступу РДК і Легіону Свобода Росії на Бєлгородщині – 22 травня.

За словами астролога, російські ополченці почали діяти в найкритичніший для Путіна і його режиму момент.

"На небі напружений аспект – хрестова ситуація між Марсом і планетою влади Юпітер, а також планетою повалення Плутоном. Тому рух РДК і Легіону Свобода Росії почався в найбільш критичний момент для російської влади", – зазначив Влад Росс.

За прогнозом астролога, в Бєлгородській, Брянській, Курській та Ростовській областях Російської Федерації буде введено воєнний стан, хоча Путін і буде до останнього відкладати цей крок. Втім, це далеко не найстрашніше, що чекає на російського "царя".

"Путін буде змушений роздати зброю російським громадянам, після чого в Росії просто може початися громадянська війна. При цьому військовий корпус (РДК і ЛСР) буде просуватися територією РФ, завойовуючи село за селом. Зрештою РДК зможе навіть захопити ядерну зброю, яка знаходиться в Білгород-22 – це всього лише в 12 км від того села, де зараз знаходиться Російський добровольчий корпус. Тому Путін буде безсилий", – запевнив Влад Росс.

За словами астролога, 22 травня, коли РДК і ЛСР увійшли в Бєлгородську область, стався перелом у війні, і тепер перед російськими ополченцями відкриється дорога на Москву.

"Ця дата просто прекрасна, оскільки розпочата в цей день справа зможе обрушити всю владу Путіна і призвести до міжусобної громадянської війни в Росії. І дорога на Москву буде відкрита для РДК", – запевнив Влад Росс.

Крім того, астролог переконаний, що РДК зуміє згуртувати навколо себе велику силу.

"До РДК багато хто приєднається, до нього можуть приєднатися інші армії, в тому числі навіть армія Пригожина. І всі вони можуть піти брати Рубльовку", – додав Влад Росс.

Такий сценарій розвитку подій буде вкрай вигідним для Україні, і ЗСУ зуміють скористатися можливостями, які з'являться, прогнозує астролог.

"Те, що відбувається, відтягне значну частину військ Російської Федерації – їй доведеться забрати частину своєї армії, щоб вирішувати проблему з Бєлгородщною. Але через пару тижнів після цього ЗСУ проб'ють російський фронт на півдні", – упевнений Влад Росс.

За прогнозом астролога, далі почнеться блискавична операція української армії.

"Найголовніше завдання дій РДК і ЛСР у Росії – це розтягнути фронт і зробити позиції росіян вразливими, особливо на південному сході. Це дозволить українським військам прорватися в Херсонській області, а також взяти Волноваху. Волноваха стане ключем до перемоги: якщо ми візьмемо Волноваху, то ми візьмемо і Маріуполь, і Мелітополь, і дійдемо до Криму. Там буде блискавична операція", – пояснив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, чим власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин небезпечний для Путіна, і які катаклізми з його подачі можуть початися в Росії. Крім того, Влад Росс склав гороскоп для російського "царя" Володимира Путіна і пояснив, чому у нього немає варіантів дожити до кінця нинішнього президентського терміну.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти