"Хлопці будуть розривати "сусідів": астролог назвала місяць ганьби для Росії - гороскоп для ЗСУ

19 травня 2023, 03:10
Астролог зазначає, що окупанти в агонії будуть тікати і їх чекає повна ганьба в Україні.
Війна в Україні, гороскоп для України
Гороскоп для України / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

З 16 по 25 травня почався вкрай складний і небезпечний період - опозиція Марс-Плутон з квадратом на Юпітер.

"Дана конфігурація пов'язує 1,7 і 3 будинки в карті України. Велика ймовірність масовані ударів. Оскільки наші хлопці з ЗСУ будуть "дерти" наших "сусідів". Не нехтуйте сигналами тривоги. Тому що від безсилля в агонії ворог буде демонструвати відчайдушність", - говорить астролог Еріка Роялс, пише Главред.

За словами астролога, до кінця травня зберігається квадрат Юпітера з Плутоном — буде посилюватися боротьба за владу, ресурси і контроль.

Коли буде контрнаступ

"Плутон - планета зачистки і звільнення від баласту і всього віджилого - з сьогоднішнього дня стає ретроградним. А ми активізуємося і починаємо звільнятися нашу землю. Травень для ворога очікується ганебним. Але до середини жовтня у нас очікується прорив і маса відвойованих територій", - сказала вона.

"Також в найближчий місяць можуть відбуватися кардинальні події щодо соціальних ролей, соціального стану, статусу, громадських позицій, трансформації у великих організаціях, серед керівників, можуть зніматися керівники з постів, зміна ролей", - говорить астролог.

Хто така Еріка Роялс

Еріка Роялс - астролог і таролог. Автор міні-підручника "Як вийти з кризи". Регулярно робить прогнози щодо ситуації в Україні та світі.

Яким знакам зодіаку варто бути вкрай обережним

"Для тих, хто вчиться і працює над своїм особистісним зростанням Юпітер в Тельці може принести розширення можливостей заробітку. Він може дати прагнення збільшити і примножити матеріальну базу, прагнення володіти великим, розвиватися. Якщо ви застрягли і не ростете, не рухаєтеся вперед, не вирішуєте труднощі, не робите реальні дії, спрямовані на ваше просування, авторитет, статус, то Юпітер дасть порожні надії і втрати", - додає астролог.

Кому чекати небезпеки:

  • Телець
  • Лев
  • Скорпіон
  • Водолій

Дивіться відео гороскоп для кожного знака зодіаку на травень:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти